2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بستری بودم بیمارستان خیلی حالم وخیم بود ، خواب دیدم یه سفره نذری تو خونه ام پهن هست و میگن این سفره حضرت فاطمه هست ، فرداش مرخصم کردن و اومدم سفره حضرت فاطمه رو انداختم ، همسایمون اومد گفت خانم فلانی شما نذرتون پیش خدا قبول هست،گفتم چطور مگه ؟ گفت دیشب خواب دیدم تو خونه ات سفره حضرت فاطمه گذاشتی ..بعد اون سفره هم من مشکل و بیماریم رفع شد و اون چیزی که از خدا میخاستم بهم داد...دیگ هر وقت هم سفره اش رو میندازم کلی آدم حاجت روا میشن رو این سفره

من بستری بودم بیمارستان خیلی حالم وخیم بود ، خواب دیدم یه سفره نذری تو خونه ام پهن هست و میگن این سف ...

عزیزم واسم دعاکنید شما دعاتون گیراست،دعاکن قبول نهاییشم و استخدام بشم خیلی کلافم کلی تلاش کردم قبول نشم شرمنده خونوادم میشم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من بستری بودم بیمارستان خیلی حالم وخیم بود ، خواب دیدم یه سفره نذری تو خونه ام پهن هست و میگن این سف ...

الحمدالله که حالتون خوب شد❤️ فقط اینکه باید دقیقا چیکار کنم ؟ امکانش هست بهتون درخواست بدم؟ 

گلم اگه سفره صلوات داری میشه هروقت انداختی اسم منم بگی به نیت اینکه بچه سالم و صالحی خدا بهم بده دعا کنی باردارم ماه اوله همش نگرانم برای سلامتیش لطفا دعا کن واسم انشاالله هر آرزویی داری بهش برسی 🙏🏻🌹

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
گلم اگه سفره صلوات داری میشه هروقت انداختی اسم منم بگی به نیت اینکه بچه سالم و صالحی خدا بهم بده دعا ...

چشم عزیزم سفره انداختم حتما یادتون میکنم ، انشاالله حضرت فاطمه نگهدار خودت و بچه قشنگت باشه😍😻😚😚

چشم عزیزم سفره انداختم حتما یادتون میکنم ، انشاالله حضرت فاطمه نگهدار خودت و بچه قشنگت باشه😍😻😚😚

دورت بگردم آبجی مرسی ممنون از دعای قشنگی که کردی اسمم نازنین هست انشاالله همیشه حاجت روا بشی 😘😘🙏🏻🥰♥

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
الحمدالله که حالتون خوب شد❤️ فقط اینکه باید دقیقا چیکار کنم ؟ امکانش هست بهتون درخواست بدم؟

دو بار ختم صلوات میگیرم رو سفره به نیت حضرت فاطمه و سلامتی خانواده ام ، دیگ زیارت عاشورا و حدیث کسا رو می‌خونیم ، و هر چی در توانم هست رو هم رو سفره نذری میذارم مثلا آش و حلوا و شیرینی و ویفر و خرما و برنج عدس و...هر چی در توانت هست..همسایه ها خودم رو دعوت میکنم

عزیزم واسم دعاکنید شما دعاتون گیراست،دعاکن قبول نهاییشم و استخدام بشم خیلی کلافم کلی تلاش کردم قبول ...

عزیزم من کنیز حضرت فاطمه هم نمیشم، من دست به دامن حضرت فاطمه شدم و حاجت روا شدم شما هم از حضرت فاطمه بخوایین انشاالله که اگر به صلاحتون هست بهترین ها نصیبت بشه عزیزم

دو بار ختم صلوات میگیرم رو سفره به نیت حضرت فاطمه و سلامتی خانواده ام ، دیگ زیارت عاشورا و حدیث کسا ...

ممنون ازتون ❤️یک مشکلی دارم که واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خانواده هم نگرانم هستن ، امکانش هست درخواستمو قبول کنید 🙏🏻