2777
2789
عنوان

قبول نمیشم😂

220 بازدید | 25 پست

دوستان امروز ازمون نمونه تیزهوشان بود

و باهم ادغام شده بود و خیلی وحشتناک سخت بود و اصلا هیچ شباهتی به تستای پارسال نداشت

من کلا ۴۲ تا جواب دادم و واسه ریاضی وقت کم اوردم اصلا نتونستم بخونمش

الان از بستگانتون دبیرستان شاهد دیدید؟ خوبه شرایطش؟ راهنماییم شاهد بود عالی بود. ولی نگرانم که نمونه نرم کنکور قبول نشم

هعی روزگار وحشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوهحالا فعلا ناامبد نشو شاید شد در ضمت شاهد واقعا فرقی با ندرسه ی عادی نداره بیشترم بچه های شهید و ج ...

اتفاقا دقیقا با مدارس عادی خیلی فرق داشت😂

اصلا قابل مقایسه نبود

معلماش با نمونه مشترک بودن

هعی روزگار وحشی

اوهحالا فعلا ناامبد نشو شاید شد در ضمت شاهد واقعا فرقی با ندرسه ی عادی نداره بیشترم بچه های شهید و ج ...

نه پدربزرگم جانبازه 50 امتیاز داشت 50 امتیاز خودم داشتم از رتبه های 1تا3 شهرستان یا استانی ولی کسی پدر یا مادرش معلم باشه 70 امتیاز داره که اگه 2 تاشون معلم باشن میشه140

اتفاقا دقیقا با مدارس عادی خیلی فرق داشت😂اصلا قابل مقایسه نبودمعلماش با نمونه مشترک بودن

به بجه های یه مدرسه بستگی داره اول بچه ها باید خفن باشن تا معلم بتونه سطح بالا آموزش بده من راهنماییم غیردولتی بودم معلمامونم همه خفن ولی خب چه فایده وقتی دانش آنوز‌نمی کشید نمی تونستن خفن تدریس کنن

اگه تونستی برو غیر دولتی اگه فرزانگان یا نمونه نشد

نه پدربزرگم جانبازه 50 امتیاز داشت 50 امتیاز خودم داشتم از رتبه های 1تا3 شهرستان یا استانی ولی کسی پ ...

دقیقا یکی از دوستام پدربزرگش جانباز بود کلی امتیازش رفت بالا فکر کنم مادرشم معلم بود

نه پدربزرگم جانبازه 50 امتیاز داشت 50 امتیاز خودم داشتم از رتبه های 1تا3 شهرستان یا استانی ولی کسی پ ...

اینجا امروز بهمون گفتن شرط معدل ۱۹ و ۸۰ ۱۹ و ۹۰ قبول میشید توی شاهد

من امتیازم دارم برای قران و اینا

با همون راهنمایی قبول شدم

هعی روزگار وحشی