2777
2789

درود خانوما

یکی از نوه هام ۲۰ سالشه 

به نظرتون برای تولدش چی بخرم که دوست داشته باشه ؟ 

دوست دارم خیللی شاد بشه 

چی هست بین دخترای جوان که همه تون دارید و باکلاسی هست و کلا براش ذوق دارید ؟ 

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛

ایفون🤣🤣

نه حالا جدی من ب شخصه هرچیزی بهم بدن خوشحال میشم نمیدونم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میره باشگاه باکس ورزشی

شامل چیا هست عزیزم 

از کجا تهیه کنم ؟ 

معنی انواع بوسه 😘لب💋عاشقتم🌲گونه : مادوستیم💕 گردن : همین الان میخوامت❣️پیشونی : فداتشم🥰دست : می‌پرستمت🧡شونه : حرف نداری ♥️سر : برام عزیزی🦋چشم : بودنت برام خیلی مهمه💛

هرکس به چیزی علاقه داره .یسری لباس یسری بدلیجات 

یکی پک آرایشی و ادکلن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پول زیاد داری گوشی نداری باکس لوازم آرایش لباس اکسسوری

گوشی آیفون داره خودش 

منم در اون حد نمیتونم هزینه کنم 

نهایت تا ده میلیون بیشتر نه

ساعت هوشمند

گوشی

پالت سایه برند

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید