2777
2789
عنوان

عروسیمه دو ماه دیگه بچه‌ها

267 بازدید | 13 پست

بیاین بگین چه کارایی بکنم روز عروسیم بی نقص باشه؟

بچه‌ها خیلی استرس دارم ولی اصلا میترسم برم دنبال کارای عروسی شما هم اینطوری بودید؟  میزنم بی خیالی

خوشسلیقه ها بیان بگن چیکار کنم بهترین و شیک ترین عروس باشم 

البته من خودمم خوشسلیقما همه میگن😌😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه ب پوست و نو و بدنت برس 

داخل اینترنت بگرد جدید ترین لباس عروس رو انتخاب کن 

اعتماد بنفس داشتع باش 

سالنی هم ک میخوای وقت رزرو کنی نمونه میکاپ شینیوناشو نگاع کن دو سه تومنم گرون تر اصلا برات مهم نباشع اینو الویت بگیر ک میکاپت بی نقص و ضد اب باشع

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
اول از همه ب پوست و نو و بدنت برس داخل اینترنت بگرد جدید ترین لباس عروس رو انتخاب کن اعتماد بنفس داش ...

بهترین سالن شهرمون وقت گرفتم رو دستش نیست 

اعتماد بنفس دارم ولی یکم باید رژیم بگیرم چاق نیستم لاغری نیستم

پوستمم قبل عروسی پاکسازی رو پکه پوستم خوبه 

لباس عروسم یا اروپایی دو تیکه میگیرم یا عربی آستین دار یقه دلبری الان خیلی مده شیکم هست

اینستا پر از مدلای قشنگ میکاپ و شنیون و لباس عروس و دسته گلآرایشگاه و لباس عروس و آتلیه اینا انتخاب ...

وآقای اره دسته گلمم احتمالا از این لاله سفیدا میگیرم 

عزیزدلم ایشالا چند وقته عقدی؟ چند سالته؟

۲۸

۶.۷ماه عقدم😭 خانوادم خبلی فشارمیارن ک عروسیتونو بگیرید 

چون شررایطم سخته🥲باید سریعتربرم خونه خودم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
بهترین سالن شهرمون وقت گرفتم رو دستش نیست اعتماد بنفس دارم ولی یکم باید رژیم بگیرم چاق نیستم لاغری ن ...

افرین 

ولی سعی کن بیشتر رو اعتماد بنفست کار کنی و لبخند بزنی همیشه

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻