2777
2789

که بعدا برسه به نوه هاش

بابام میگه درست موقع مرگش میخواسته جای طلاهارو بگه ولی عجل امون نداده فوت شده

اخه چییی میشد اینو  به یکی از بچه هاش میگفت ما به این فلاکت نمیفتادیم😂😂

واقعا حق الناس برگردنشه

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

چون ارثی که قرار بود ب بابام و عموهام برسه رو فروختع طلا خریده  زیر خاک یجا قایم کرده جاشم ب کسی نگفته

خب همون طرفای روستاتونه دستگاه ببرید قرض کنید 😐😐

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون طرفای روستاتونه دستگاه ببرید قرض کنید 😐😐

بنظرت الان بعد گذشت ۴۵ سال میزارن اونجا طلا بمونه

بنظرت الان بعد گذشت ۴۵ سال میزارن اونجا طلا بمونه

آره اگر جای خوبی گذاشته باشه چرا که نه مگه نمیگید چال کرده کسی جز شماها خبر داشته که خاک کرده که بخواد بگرده؟

تو عمق کم هم که خاک نکرده 

تازه به احتمال زیاد کنار درخت قدیمی تو حیاط خونشی کنار تخته سنگی یا جایی خاک کرده که یه نشونه باشه اونجا مختصات نبود که اون زمان

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

آره اگر جای خوبی گذاشته باشه چرا که نه مگه نمیگید چال کرده کسی جز شماها خبر داشته که خاک کرده که بخو ...

اره عزیزم یکی از اطرافیانش خبر داشته که اون طلا چال کرده و مادربزرگم میگه  اون نزاشت کسی بفهمه یا موقع مرگ پیر مرد به ما دیر خبر داد تا ما جای طلارو نفهمیم

فک کنم خودش رفته برداشته

اگه برداشته زهرماره جدر اندر جدش بشه

آره اگر جای خوبی گذاشته باشه چرا که نه مگه نمیگید چال کرده کسی جز شماها خبر داشته که خاک کرده که بخو ...

بعد اگه اینکارو کنیم فکر کنم جرمه قانون مخالفه با اینکار چیزیم پیدا شه دولت برمیداره برا خودش باید قایمکی رفت

بعد اگه اینکارو کنیم فکر کنم جرمه قانون مخالفه با اینکار چیزیم پیدا شه دولت برمیداره برا خودش باید ق ...

عزیزم گنج  باستانی نیست که

تقسیم میکنید بین هم میفروشید دولتم خبر دار نمیشه

منتها تو پست قبل گفتی برداشته دیگه خدا پدر بزرگت رحمت کنه حالا چرا خاکش کرد طلاها رو😟😂

عزیزم گنج باستانی نیست کهتقسیم میکنید بین هم میفروشید دولتم خبر دار نمیشهمنتها تو پست قبل گفتی بردا ...

نمیدونم انگار با ما مشکل داشته

باور کن پدرم میگه نصف بیشتر باغات و خونه های اون روستا بنامشون بوده ولی بما هیچی نرسید همشو یا بخشش کرد مفت به یکی دیگه یا به قیمت کم فروخت

من هیچوقت حلالش نمیکنم واقعا😭😭😭😂

نمیدونم انگار با ما مشکل داشتهباور کن پدرم میگه نصف بیشتر باغات و خونه های اون روستا بنامشون بوده ول ...

عزیزم اگر نمیفروخت همش رو دولت ازش میگرفت