2777
2789
عنوان

خاطرات تجاوز

758 بازدید | 36 پست

زیاد دیدم تو سایت کسی میاد راجع به این موضوع که عموما هم واسه خودش رخ داده صحبت میکنه بعد یه عده که اتفاقا همه عقل کل و فرهیخته هم میدوننشون تبدیل به خانم مارپل میشن و شروع میکنن به سرنخ چسبوندن و سوال پیچ کردن طرف این تاپیک ها اگه دروغ باشه چیزی از شما کم نمیشه چیزی هم به استارترش نمیرسه اما دریغ از یه ذره شعور که شاید طرف تو حال بد و شوک بود شاید شرایط زندگیش با تو فرق داره و مجبور شده تو اون موقعیت باشه و... اگه یه درصد واقعی باشه چطور خودتونو میبخشید؟

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

زیاد از این آدما دیدم ک ادای فرهیخته ها رو در میارن جدیدا گروهی می‌ریزند تو تاپیک ها و دنبال زیر بغل مار هستن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب الان ما باید چی بگیم😅

نمیگم چیزی بگو عزیزم اتفاقا گاهی اوقات چیزی نگفتن خیلی از حرف زدن بهتره

دقیقاااا آدم باید فکر کنه ممکنه ۵۰درصد این بیچاره حرفش راست باشه بعد بیای بگی دروغه دلش میشکنه چون داره دردشو میگ و یکی نمک میپاشه رو زخمش قبل از هر اضحار نظر باید احتمال راست بودن هم بدیم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
خاطرات ؟؟؟تجاوز مگه‌خاطره داره

بله هر چیزی که تو ذهن ثبت بشه و قابل بازگویی خاطره محسوب میشه حالا تلخ یا شیرین

اصلا اینجور مسائل نباید گف برید پیش تراپیست اینحا ک میگن عاری سازی میش خب

عادی سازی نمیشه اتفاقا باعث بالا رفتن فرهنگ ادما میشه که دیگه به مظلوم به چشم یه گناهکار یا ظالم نگاه نکنن ولی خب اکثرا تاپیکاشون دروغه اینجا و فقط جو و منفی میکنن

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤