2777
2789
عنوان

مردن فامیل نزدیک عروسی

438 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من خواهرم پنچ تیر عروسیشه 

پسر عمو پدرم فوت شدن یه هفته قبل و پیرم نبودن تقریبا پنچاه سالش بود 

و این که حتی کارت دعوت پخش شده و همه مهمون های راه دور اومدن 

الان من پیشنهاد کردم به فامیل ما بگیم عروس رفت مشهد به دروغ و عروسی نگرفتن 

اما چون عروسی یه شهر دیگه اس عروسی بدون خضور فامیل ما و حتی پدر و مادرم برگزار بشه 

پدرو مادرم قبول کردن چون گفتن تا سالش ما توی عروسی نمیاییم و خواهرم هیچ حرفی نزده 

به نظرتون درسته یا نه 

خدا رحمت کنه چون یکی مرده یکی عروس نگیره 

مسخرس

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شما این همه هزینه کردید،برنامه ریختید

عرفش اینه به احترامشون برید از خانواده متوفی اجازه بگیرید مجلستون رو برگزار کنید

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خدا رحمت کنه چون یکی مرده یکی عروس نگیره مسخرس

حرفتون کامل متینه

اما زمانی که این اتفاق برای خودتون بیافته

درک میکنید موضوع رو؟

شخص خودم مرده پرست نیست

اما سوالم کلیه

حرفتون کامل متینهاما زمانی که این اتفاق برای خودتون بیافتهدرک میکنید موضوع رو؟شخص خودم مرده پرست نیس ...

اول اینکه خدا نکنه 

دوم اینکه بله اگه چیزی میگم دو طرفس

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

همچین پدر و مادرت میگن نمیریم تا ی سال انگار مامان باباشون فوت شدن

پسر عموی‌بابات اینقدر نسبت فامیلیش دوره به عروس که حتی اگه زنده بود هم به عروسی دعوت نمیشد

باید یسری حد و مرز ها رعایت شه و از یجایی به بعد که هرکسی میره خانواده ی خودشو تشکیل میده رفت و امدا کمتر شه

خواهر برادرا و خواهرزاده برادر زاده ها مشکلی ندارن ولی دیگه بخواد برسه به نوه ی خواهر برادرامون دیگه بنظرم نباید اونقدری رفت و امد داشت

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤