2777
2789
عنوان

گوشیم هک شده

986 بازدید | 21 پست

توروخدا بگین چیکار کنم😭 

اول فکر میکردم مشکل از شیائومیه یهو خود ب خود چندین بار خاموش روشن می شد و تا نمیزدم راه اندازی مجدد درست نمی شد ، بعد یهو حافظه تلگرامم چیزایی که نمیدونم چجوری دانلود یا باز می شدن که من هیچوقت ندیدم چیان یهو میزد حافظه پره میرفتم تا تلگرام کلی حافظه اون قسمت دانلود شده هاش زیاد شده

یکی گفته هک شده توروخدا بگین چیکار کنم😭😭

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم باید گوشیتو ب تنظیمات کارخونه برگردونی ولی خب تمام چیزایی ک داشتیو نداشتی پاک میشه ببر پیش یه ادم کاربلد واست درست کنه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

شاید تنطیمات تلگرامت روی دانلود خودکار هست.هک شدن به این راحتیا نیست که ببر به یکی که وارد هست نشون بده.

شایدم رو لینک ناشناس و بد افزار کلیک کردی که هک شده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
فک کنم باید گوشیتو ب تنظیمات کارخونه برگردونی ولی خب تمام چیزایی ک داشتیو نداشتی پاک میشه ببر پیش یه ...

نمی‌دونم بک اپ بلد نیستم بگیرم😭

تو دیوایسا تلگرامم هیچی نیس اصلا نمیدونم چی هک شده شاید کل گوشی هک شده باشه😭

سعی کن هر سایتی و هر گروهی نری دیگه مثلا سایتای مختلف حتی خیلی به ظاهر قشنگن میری توش کل گوشیو هک میکنن

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

خیلی ساده میتونی بفهمی بزن یه فیلم هک گوشی بهت توضیح میده چی کار کنی باید وارد تنظیمات بشی یا ببرس ب ...

نمیخوام کسی بفهمه ، همه اطلاعاتم میترسم پاک بشه😭💔

نمی‌دونم بک اپ بلد نیستم بگیرم😭

عزیزم فامیلی کسی نداری بلد باشه؟

ببر کافی نت یا ببر پیش این گوشی فروشیا بهشون بگو

شاید تنطیمات تلگرامت روی دانلود خودکار هست.هک شدن به این راحتیا نیست که ببر به یکی که وارد هست نشون ...

بستس دانلودا نمی‌دونم واقعا چش شده

خود بخود داغ میکرد خاموش می شد😭

سعی کن هر سایتی و هر گروهی نری دیگه مثلا سایتای مختلف حتی خیلی به ظاهر قشنگن میری توش کل گوشیو هک می ...

الان چیکار کنم😭

عزیزم فامیلی کسی نداری بلد باشه؟ببر کافی نت یا ببر پیش این گوشی فروشیا بهشون بگو

نه هیچکسو ندارم😭

نمیخوام بابام بفهمه💔

نمیخوام کسی بفهمه ، همه اطلاعاتم میترسم پاک بشه😭💔

وا عزیزمن اطلاعاتت پاک بشه بهتره یا اینکه طرف اطلاعاتتو برداره بیچاره بشی؟😑😑😑😑خدایی نکرده.

اتفاقا اگر مطمئنی هک شدی سعی گن شماره بانکیو و ... از پیامکات پاک کنی طرف حسابتو خالی نکنه

وا عزیزمن اطلاعاتت پاک بشه بهتره یا اینکه طرف اطلاعاتتو برداره بیچاره بشی؟😑😑😑😑خدایی نکرده.اتفاقا ...

اطلاعات بانکی ندارم فقط عکسا و شماره ها هس