2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار بیان

330 بازدید | 22 پست

سلام 

بچه ها 

من خودم یه پسر دارم 

و الان باردارم هفته ۱۱  هستم 

اوایل بارداری سر پسر سردتون بود یا گرمتون؟

تا ماه چندم؟

من سر اولی لرز داشتم ولی نمیدونم تا چ مدت 

و بعدش گرمای وحشتناک و غیر قابل کنترول 

اوایل بارداری هم سر این بچه همش سردم بود و لرز داشتم 

اما الان ک خیلی هوا گرمه 

دمای بدنم متعادله و گرمم نمیشه زیاد گه گاهی فقط گرمم میشه جنسیتش رو نمیدونم چیه 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

عزیزم اصلا به علائم نیست از بارداری لذت ببر جنسیت فقط سونوگرافی مشخص میکنه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا به علائم نیست از بارداری لذت ببر جنسیت فقط سونوگرافی مشخص میکنه

خیلی دلم میخاد بدونم دومی چیه 

حس مادرانم همش میگ پسره

یدونه پسر داری دیگه جه فرقی داره باشه یا نه

فرقی نداره عزیز دلم کنجکاوم ک بدونم 

حسمم میگ پسره

یه پسر دارم دومی رو حامله ام ان تی گفت اینم پسره بشدت گرممه بدنم عین بخاری شوهرم میگه دست نزن بهم ات ...

عزیزم خدا نگهش داره ❤❤منم ۶ام وقت ان تی دارم 

والا من دو نفر دیدم تمام حالیتون تو دوبارداری متفاوت بود اما جنسیت یکی بود!!!اصلا نمیشه فهمید ولی شنیدم تست کلم قرمز درسته اما من انجام ندادم تا حالا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یه پسر دارم دومی رو حامله ام ان تی گفت اینم پسره بشدت گرممه بدنم عین بخاری شوهرم میگه دست نزن بهم ات ...

چی دوست داری؟

از چی متنفری؟

وای نگووووو من ک انقد گرمم میشد و میشه ک دارم میمیرمسر سه تا پسرام همین بودم کلا گرماییم در حدی ک هی ...

از اول اولش؟

من سر پسرم بارداری راحتی داشتم نه سردم بود نه گرمم ، ولی سر این بارداری دومم که دختر هست از اول بارداری تا الان بشدت گرمم میشه و کلا بارداری سختی دارم سر دخترم . از روز اول تا ماه پنجم همش بالا آوردم و ویار و حالت تهوع و از همه بوها حالم بد می‌شد و بعدش هم درد معده شروع شده تا الان . فقط سر پسرم بدنم بخصوص زانوهام خیلی ورم کرده بود ولی سر دخترم نه ورم ندارم.