2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم گاهی میاد سراغم از این دنیا کلی خسته میشم گریم میگره

نمی‌دونم ولی قطعا وضعیت از من بدتر نیست

ولی فکر نکن و انجام نده 

چون اگر قسمت نباشه بری خدا نمی زاره و بدتر میشی و پشیمون

سریاله کره اینقش اول هر جور مشکلی بگی داره ولی خودکشی میکنهو مرگ هم مجازاتش میکنهراستش آخر فیلم آدم ...

چه خوب مرسی گفتی 🌹

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

اتفاقا بهش فکر کن عزیزم، این اشتباهه که میگن خودکشی نکن، شاید درونت داره این پیام رو میده که این آدم الان رو بفرست بره یکی دیگه بساز تا زندگیت عوض بشه، یک مسیر همیشه یه نتیجه میده، تو راهی که هستی اگه دیگه حالت واقعا خوب بود بدون وجود کس دیگه ای که بهت انرژی بده اونوقت راهو درست رفتی و این پیام هم میتونه باشه که واقعا این خودی که داره مدااااام سرزنش میکنه رو دوست داره بکشه که حق داره ، ناخودآگاه سرزنش میکنی امروز رو  مرور کن به حرفم میرسی گلم 

عزیزم چجوری بارداری ولی پیش خانوادت زندگی میکنی؟

دوست ندارم کسی بفهمه یعنی همچین فکرای میاد گاهی سراغم البته من شهامتشم ندارم که همچین کاری کنم 

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊