2777
2789
عنوان

مامان بابام نمیزارن با شوهرم

465 بازدید | 20 پست

تازه عقد کردم خیلی دوست دارم با شوهرم پارک برم بیرون برم ولی بابام مامانم نمیزارن 

امروز صبح رفتم باهاش دکتر ساعت 2 اومدم 

امشب عروسی داشتیم اون اومد منو رسوند وقتی اومدم خونه مامانم خیلی سرم داد زد گفت دیگه حق نداری باهاش جایی بری معلوم نیست کجا میری چه گوهی میخوری 

دلم خیلی شکست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای یعنی چه 😐😐

بگو شوهرمه  دوس پسرم که نیست 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

ب دل نگیر دوران عقد همینه 

تکلیفت مشخص نیست

هیچکس تورو گردن نمیگیره 🤣🤣🤣

منم نزدیک عروسیم با اینکه قبلش سه ماه بخاطر خواهرم از خونه بیرونم کرده بودن ، نمیزاشتن تا دم حیاط برم شوهرمو ببینم:) 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

درسته مادرت بد حرف زده.اما نگرانتهنذاری خر شوهرت از پل بگذره.من قبلا میگفتم شوهر عقدی چه اشکالی داره ...

چرا غلطه؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙