2777
2789
عنوان

نفرین

98 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها امبدوارم خوب باشید

بچه ها اگه بعد نماز رو سجاده کسانی رو نفرین کنی که بهت ظلم کردن گناهه؟  یعنی هر بلا که بخوای سرت اورده یاشن ولی زورت بهشون نرسیده و از خدا میخوای که سرسون بلا بیاره

نفرین گناهی ندارع فقط دل خودتو سیاه میکنه البته خودم هر نفرینی کنم خیلی زود میگیره

بحث سیاهی دل نیست از بس بهم ظلم کردن آبروم بردن و هرچی داشتم ازم پس گرفتن و قسم دروغ خوردن و دین رو قران گذاشتن واقعا میگم کی میشه سرشون بلا بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث سیاهی دل نیست از بس بهم ظلم کردن آبروم بردن و هرچی داشتم ازم پس گرفتن و قسم دروغ خوردن و دین رو ...

خو این که توهم نفرین نکنی خود خدا جای حق نشسته 

جوابشون رو میده 

منظور منم از سیاه دل یعنی کینه البته من بعضی اوقات لازمه

به امید خدا
خو این که توهم نفرین نکنی خود خدا جای حق نشسته جوابشون رو میده منظور منم از سیاه دل یعنی کینه البته ...

همون یک نفری که زندگیم نابود کرد مادرشوهرم بود پسرش پر کرد با نقشه طلاهایی که جز مهریه ام بود خانوادگی نقشه کشیدن ازم پس گرفتن اون موقع هایی که با نقشه منو بیرون کردن دلم نمیخواست زندگیم از هم بپاشه پیر زن به هرکی که بخوای زنگ زد مسخرم کرد که میخواد برگرده التماسمون میکنه بعد کلی هم تهمت و تحقیر  احرش اومدن دادگاه دست رو قران گذاشتن که طلاها دختره با خودش برده الان همون پیر زن رفته حج چهار روز دیگه برمیگرده یکسری ساده دورش میگیرن حاج خانم خانم غافل از ابنکه چه شیطانیه. 

همون یک نفری که زندگیم نابود کرد مادرشوهرم بود پسرش پر کرد با نقشه طلاهایی که جز مهریه ام بود خانواد ...

حس شیشم هستم 

قوی هم هست حسم اگر اعتقاد داری اینو بگم که 

یه آبرو ریزی به زودی اتفاق می‌افته برا اون خانواده کسی که بیشتر از همه غصه میخوره همین مادر شوهر هست 

به امید خدا