بچه ها اگه بعد نماز رو سجاده کسانی رو نفرین کنی که بهت ظلم کردن گناهه؟ یعنی هر بلا که بخوای سرت اورده یاشن ولی زورت بهشون نرسیده و از خدا میخوای که سرسون بلا بیاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خو این که توهم نفرین نکنی خود خدا جای حق نشسته جوابشون رو میده منظور منم از سیاه دل یعنی کینه البته ...
همون یک نفری که زندگیم نابود کرد مادرشوهرم بود پسرش پر کرد با نقشه طلاهایی که جز مهریه ام بود خانوادگی نقشه کشیدن ازم پس گرفتن اون موقع هایی که با نقشه منو بیرون کردن دلم نمیخواست زندگیم از هم بپاشه پیر زن به هرکی که بخوای زنگ زد مسخرم کرد که میخواد برگرده التماسمون میکنه بعد کلی هم تهمت و تحقیر احرش اومدن دادگاه دست رو قران گذاشتن که طلاها دختره با خودش برده الان همون پیر زن رفته حج چهار روز دیگه برمیگرده یکسری ساده دورش میگیرن حاج خانم خانم غافل از ابنکه چه شیطانیه.