2777
2789
عنوان

شاید طرز تفکر من فرق داره

172 بازدید | 7 پست

اما من معتقدم یه چیزی مثل رنگ مو ،مدل ابرو، مدل مژه، مدل مو ،مدل بینی ،....در کل تغییراتی ک افراد تو ظاهرشون به وجود میارن یا 

نوع رفتاری ک دارن مثلا ممکن بقیه بگن لوس صحبت میکنه یا شخصیت خشکی داره 

خودشو میگیره شوآف میکنه 

تفکراتش مدل فکر کردنش نظراتش 

تا وقتی ک رفتار و تغییراتی ک به وجود میارن آسیبی به من نزنه به من هیچ ربطی نداره 

در مورد آدم های غریبه بیشتر بحثم هست  (خانواده خیلی نزدیک که خوشحالیشون خوشحالیم و غمشون غمم : منظورم کسی ک به خودش آسیب میزنه نیست بیشتر مد نظرم چیزهای کوچیک )

حق اینکه بخوام تغییرشون بدم به اون مدلی ک خودم میخوام رو ندارم 

و اینکه آدما رو الکی قضاوت کنی خوب نیست 

ولی با این حال ک این طرز فکر رو دارم ممکن یه سری اوقات بدون اینکه متوجه بشم آدم هارو قضاوت کنم و از این بابت خیلی ناراحت میشم و میگم ک ای کاش بیشتر فکر میکردم 

خوشحال میشم نظرات شمارو هم بدونم 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

به نظرم یه خوشگل عملی بهتر از یه نچرال زشته😁

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اون لوس صحبت میکنه ادمو یاد ی بنده خدایی میندازه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محجبه هستم 

دوست صمیمیم موهاش صورتیه الان خیلیم خوشگله پیرسینگ داره .بهترین دختریه که دیدم 

هرجا باهم میریم هم مشخصه باهم فرق داریم 

اما من هیچ وقت ادمهارو براساس ظاهرشون انتخاب یا رد نکردم چون تو جامعه ما نمیشه عملا از رو ظاهر فهمید طرف چیه

موافقم باهات  ولی خیلیارو دیدم به شدتتت رو اینکه کارای بقیه به ما ربطی نداره تاکید میکنن و به وقتش بدتر از همه دخالت بیجا میکنن و ایراد میگیرن 

منظورم شما نیستی ها ولی خیلیا فقط گفتن این جمله رو بلدن 

در عمل اینطوری نیستن اصلا

اینکه بگین به من آسیب نزنه، خوب شما یک نفر نگاه میکنن، شاید اون به یکی دیگه آسیب بزنه و اونوقت اون به شما آسیب بزنه یا شاید به جامعه آسیب بزنه...اینو کلی گفتی، :)...تغییر آدم ها باید به آدمیت باشه نه به اینکه ما چه جوری هستیم!

به نظرم یه خوشگل عملی بهتر از یه نچرال زشته😁

خودمم موافقم 🤣اما خب این نظرمون برای خودمون حق اینو نداریم بریم به شخصی ک عمل نکرده تو صورتش بگیم آره تو زشتی و بدی چون زشت بودن یا نبودنش آسیبی وارد نمیکنه به ما

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم