2777
2789

سلام بچه ها.به نظرتون چیکار کنم که خوشحال بشن و اون کارم سریع بهشون برسه؟

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

صلوات.فاتحه. کار خیری انجام بدین به نیت شادی امواتتون

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم.دنبال یه چیزی که خیلی اثر داشته باشه هستم

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.

ببين عزيزم هر كاري كه از دستت بر مياد

مثلا من يه روز دلم براي بابام بيش از اندازه تنگ شده بود قران باز كردم سوره فاطر اومد خوندمش و خيلي گريه كردم اصلا طاقت نداشتم و هديه كردم براي روح بابام

شبش خواب ديدم بابام اومده خونه من دويدم رفتم بغلش كردم گفتم بابا فوتت يه دروغه از خوشحالي گريه كردم بهم گفت بابا چي ميخواي بهت بدم يه لبخندي هم رو صورتش بود و ....

از خواب كه بيدار شدم فهميدم به دستش رسيده

عزیزم.خدا پدرتون را بیامرزه.خدا را شکر که به دستشون رسیده

هیچی ب اندازه فاتحه و صلوات وقرآن خوندن براشون کارساز نیست میگن وقتی به نیت فردی که فوت کرده خیرات انجام بدی و فاتحه بخونی یه فرشته اون خیرات رو توی یه طبق نور میزاره و وارد قبرش میکنه .من ک هروقت یادم میره برای مادربزرگم فاتحه بفرستم صورتش میاد تو ذهنم و بهم یادآوری میکنه 😢😢😢😢😳😳😳

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧