سلام.دخترم دوسالشه امشب مهمونی بودیم همیشه خودم براش هسته رو جدا میکردم امشب برداشت خورد من آخراش فهمیدم دست کردم دهنش ولی قورت داده بود.اصلا هم واکنشی نداشت که مثلا سرفه ای چیزی کنه ولی خیلی میترسم کسی تجربه داره؟
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
تاپیک زدم برا همین.که اگه خطرناکه و راحت دفع نمیشه ببرمش دکتر
لحظه ای درنگ نکن
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
تاپیک زدم برا همین.که اگه خطرناکه و راحت دفع نمیشه ببرمش دکتر
توبچه گی داداشم کلید قورت میده هرجا میرن میگن بستری بعد یه دکار ارومیه ای خُدا خیرش بده به مادرم اینا میگه که تخم مرغ رو با سیب زمینی بذار خوب اب پز بشه بعد کره یاروغن حیوانی فراوان بریز و مخلوط کن بده بخوره خُداروشُکر درست شده بود داداشم