2777
2789

سلام 

من امسال آموزگاری مرحله اول رو قبول شدم و مصاحبه و گزینش رفتم ...هنوز جوابها نیومده ...تتو ابرو داشتم ....نوشتند برام تتو به علت ریزش ...کمی ذهنم درگیره

مگه به میکرو ابرو گیر میدن؟من پارسال میکرو.کردم😐😐😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما آموزگار هستید

نه سال بعدو میخام سرکت کنم

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
تازه من با نمره ۳۳۰قبول شدم کتبی رو ...کلی زحمت کشیدم مصاحبه خیلی خوب بودم...گزینش خوب بودم بخاطر تت ...

چهذخوبه نمرت، میشه بگی چیا خوندی؟

بزار اگه قبول نهایی شدم میام انشالله میگم تتو مهم نیست خیالت راحت ...ولی خدای نکرده اگه قبولم نکردن بازم میام خبر میدم که بری پاک کنی....برای من مال هشت سال پیشه کمرنگه فقط قابه...ولی پرسید و نوشت تتو به علت ریزش...دعام کن 

منابع همه رو کتاب گرفتم ...با نوین استخدام بخون حتما با برنامه باش انشالله قبول میشی

میشه یه زحمت بکشی منابع برام بفرستی خودم دفترچه میخونم گیج میشم می‌خوام از الان آمادش کنم ولی مطمئن نیستم

روانشناسی تربیتی،اسناد بالادستی،قانون اساسی،بیانیه گام دوم انقلاب ،وصیت نامه امام خمینی،فنون،سنجش و اندازه گیری،تاریخ،کتاب هم‌رزمان امام حسین،کتاب راهنمای معلم مطالعات و قرآن و هدیه و ریاضی و فارسی و علوم

هوش،رشدو اختلالات ،تربیت و سازندگی حائری

ای خدا چقدر کتاب خوندیم ...چقدر زحمت کشیدیم ....کمکمون کن

فکر کن همه این کتابهای سخت رو بخونی به یاری خدا آخرشم دوماه استرس جواب آزمون داشته باشی

توصیه ام اینه با عشق بخونی و لذت ببری...کتابهای رو فروختم 

سعی کن عضو نوین استخدام بشی با برنامه بخونی تو ایتا هستند ...میتونی اگه هزینه کتاب نداشتی از پی دی آف هاشون استفاده کنی با هزینه کمتر...بخونی حتما قبول میشی انشالله...سعی کن تو این یه سال حجاب و نماز جماعت و جمعه و بسیج حتما باشی که خیلی مهمه...البته نوین همه اینارو میگه بهتون ...