2777
2789

خب اول من راجب روتینم بگم بعد شما هم بگید چه کاری انجام میدید تا از تجربه هم استفاده کنیم

1- من پوست تقریبا خشکی دارم و پوسته پوسته میشه

برای همین هر شب یا هر دو شب یه بار آبرسان میزنم و میذارم بمونه تا صبح 

2- برای بیرون رفتن حتما ضد افتاب و بالم لب میزنم 

3-اب زیاد میخورم و روی روشن شدن پوستم ب شدت تاثیر گذاشته 

4- هر دو یا هر سه هفته یک بار از ماسک صورت استفاده میکنم فرقی نداره اماده بیرونی یا اینکه خودم درست کنم

ماسک هایی ک درست می‌کنم عسل و قهوه 

و ماست و خیار 

خیار رنده شده و ابلیمو

ماست و زردچوبه

و...

5- قبل ارایش حتما ابرسان و ضد افتاب و پرایمر میزنم تا هم بهتر بشه ارایشم و هم صدمه ای نبینه پوستم بعد اومدن ب خونه بلا فاصله آرایشم پاک میکنم و کرم نرم کننده یا ابرسان میزنم

6- از ماسک لایه بردار یا اسکراب برای بدن گاهی هم صورت استفاده میکنم

برای خرید سرم راهنماییم میکنین از کدوم مارک و چه چیزی بخرم؟

برای یه دختر ۱۷ و یه خانم ۴۴ ساله معرفی کنین که چه سرمی برای پوستشون خوبه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها به منم بگید چجوری مژه مصنوعی بزارم؟

مژه های خودمو قبل گذاشتنش ایرادی نداره ریمل بزنم؟

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
بچه ها به منم بگید چجوری مژه مصنوعی بزارم؟مژه های خودمو قبل گذاشتنش ایرادی نداره ریمل بزنم؟

باید اول چسپ خوب تهیه کنی براش توضیحی یاد نمیگیری گلم باید ببینی تو نت سرچ کن روش گذاشتنشو گذاشته خیلی جاها کامل اموزش دادن میتونی استفاده کنی ❤️😍

فکر کنم اشکال نداشته باشه و پر ترم میشه

باید اول چسپ خوب تهیه کنی براش توضیحی یاد نمیگیری گلم باید ببینی تو نت سرچ کن روش گذاشتنشو گذاشته خی ...

مرسی از راهنماییت دوست قشنگم💙☁

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

من اول ارایشمو با میسلار واتر گارنیر پاک میکنم

بعد با ژل شست و شوی نوتروژینا میشورم

بعد تونر نوتروژینا میزنم مخصوص پوست جوشدار و چرب

بعد دورچشم اوردینری میزنم 

بعد محلول ضد جوشمو میزنم

بعد ابرسان نوتروژینا با مرطپب کنندشو میزنم و میخوابم

صبح هم با شوینده میشورم بعد تونر بعد ابرسانه دورچشممو میزنم بعد سرم ویتامین سی گارنیر میزنم بعد ابرسان بعدضد افتاب 

تمام

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

اسی همیشه بعد ابرسان مرطوب کننده بزن تا اب داخل پوستت حبس بشه 

اگه مرطوب کننده نزنی هیچ فایده ای نداره ابرسانت

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
من اول ارایشمو با میسلار واتر گارنیر پاک میکنمبعد با ژل شست و شوی نوتروژینا میشورمبعد تونر نوتروژینا ...

روتین خوبه داری گلم 😍👌🏻ولی بعد هر بار بیدار شدن شستن صورت با فوم خوب نیست شوینده زیاد برای پوست خوب نیست 

برا سرم چه پیشنهادی داری برام میشه لطف کنی بگی؟❤️

اسی همیشه بعد ابرسان مرطوب کننده بزن تا اب داخل پوستت حبس بشه اگه مرطوب کننده نزنی هیچ فایده ای ندار ...

واقعاً؟ مرسی از کمکت گلم🥰❤️ خیلی برام تاثیر آبرسان مهمه👌🏻

روتین خوبه داری گلم 😍👌🏻ولی بعد هر بار بیدار شدن شستن صورت با فوم خوب نیست شوینده زیاد برای پوست خ ...

سرم برای چه کاری میخوای؟ضد لک؟ضد چروک؟ضد جوش یا ضد منافذ؟

کدومش نیاز پوستته

روتین خوبه داری گلم 😍👌🏻ولی بعد هر بار بیدار شدن شستن صورت با فوم خوب نیست شوینده زیاد برای پوست خ ...

چون صورتم زیادی چربه و جوش میزنه مجبورم بشورم تا چربیش گرفته شه