2777
2789
عنوان

سمبوسه😍😋

103 بازدید | 7 پست

نه درست کردم نه عکس دارم نه بلدم 

طرز تهیه شو میخوام😉🙂میتونیدکمکم کنین

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها خواهشا یه ثانیه وقت بذارید این تاپیکو گزارش بزنید برام خیلی واجبه خواهش میکنم🥲❤️

لایک کنید گزارش زدید براتون حمد میخونم🌹

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12448896&slug=%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%82-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87&postId=317908562🌹

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی بزار ابپز بشه 

بعد رنده کن

پیاز داغ و زرد چوبه ونمک و فلفل

بعد سبزی رو خرد کن (تره جعفری وساقه پیازچه)

به سیب زمینی اضافه کن و بریز داخل پیاز داغ ها و تفت بده

بعدم که باید بپیچی و داخل روغن فراوون سرخ کنی

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

من پیاز سرخ میکنم با گوشت چرخکرده تفت میدم و زردچوبه و کمی رب و نمک و سبزی جعفری خرد شده تازه قاطی میکنم  ی هم میزنم خاموش میکنم 

سیب زمینی نگینی جدا سرخ میکنم قاطی مواد میکنم 

نون لواش میبرم مثلثی میذارم داخلش سرخ میکنم 

با تمر هندی

الحمدلله رب العالمین ...

پیاز داغ زیاد بزار رو سیب زمینی ابپر.یه مشت گشنیز خورد شده باتره ویکی دوحبه سیر رنده شده جدا تفتشون بده بریز رو سیب زمینی. ادویه هم فلفل ونمک و زردچوبه.نکته اخر هم تابه رو پر روغن کن سمبوسه هات بازاری میشه و طعمشون خوشمزه تر. سمبوسه هام همه تعریفشو میکنن