2777
2789
عنوان

بنظرتون ظاهر و زیبایی خیلی مهمه ؟؟ برای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست
امیدوارم بدونیم زیبایی واقعی به ظاهر و قیافه ما نیست بلکه درون ما انسانهاست...ظاهرِ همه ی ما رو خدا ...

شما هم آقا هستید اما من هرچی آقایون رو میبینم دنبال دخترای خیلی خوشگلن و استاندارد های خیلی بالایی دارن 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من به عنوان خانم زیبایی یک مرد و هیکلش اولویت اوله البته ملاک زیبایی فرق داره و اینکه هیچکس زشت ...

شما خانم هستین جالبه اطراف من اکثر آقایون سفید دوست دارن

حالا کی گفته مردا لاغر دوس دارن ؟ اتفاقا مردای ایرانی توپر و چشم ابرو مشکی می‌پسندن . در آخر نظرمردا ...

توپر با چاق خیلی فرق داره ولی خب ما خودمون هم از مردهای خوش اندام خوشمون میاد قطعا مردها هم از زنهایی که اندام خوب دارن خوششون میاد

من احساس زشتی نمیکنم چون ژنتیکی خوبم همه میگن.همسر سابقم میگفت در دیدار اول قیافه مهمه که به دل بشین ...

خداروشکر همه خوشگلن که اومدن این تاپیک 

بله مهمه اما اخلاق و شخصیت و تیپم مهمه فقط چهره و هیمل نیست

من شخصیت خوبی هم ندارم آخه بی اعتماد به نفسم 

اتفاقن جالبیش اینجتس🥰

اره خیلی که ،مخصوصا اینکه شوهرت نمیدونه تو فکر زنش چی هست😅😅که به اینچیزا و این حرف و حدیثا دقت میکنه.

کسی به زن متاهل چشم داره ک دنبال داستانه، ادم نرمال دنبال داستان نیس😅😅👌

بعد از باطن زیبا ظاهر خوب هم برای آقایون هم برای خانوما مهمه 

نمیشه گفت آقایون بور ولاغر دوست دارن چون سلیقه ها متفاوته اتفاقا برعکس این رو اطرافم زیاد دیدم

و نمیشه گفت که کسی اصلا زیبا نباشه و همش نقص باشه قطعا یه بخش خوب داخل ظاهرش داره که اون رو از بقیه متمایز میکنه و خاص دیده میشه

خیلی چیزا هم شاید برای ما بد باشه ولی جاهای دیگه فرهنگ های دیگه زیبا بدونن پس معیار زیبایی چیزی نیست که ما مشخص میکنیم. 

عمل و تزریق هم اشکالی نداره فقط در صورتی که خود طرف احساس کنه فقط با یک کار زیبایی میتونه اعتماد به نفسش رو بالا ببره و احساس خوبی داشته باشه 

اگه بعد از عمل بازم قرار باشه احساس بدی داشته باشه دیگه اون عمل کردن بدرد نمیخوره 

ولی آدم با هر چهره ای که داره باید اعتماد به نفس داشته باشه و به خودش برسه به پوست و دندون و مو و همیشه خوش بو و مرتب و خوش استایل باشه نه برای توجه بقیه بلکه برای خودش 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

حالا کی گفته مردا لاغر دوس دارن ؟ اتفاقا مردای ایرانی توپر و چشم ابرو مشکی می‌پسندن . در آخر نظرمردا ...

تمام مردان اطرافم دنبال دخترای لاغر بودن 

هم اینکه میگفتن چشم رنگی و سفید 

بعد مردا هرچقدر خودشون با سواد و پولدار و بهتر بودن هم استاندارد ها بالاتر بود میگفتن دخترای لاغر بلند سفید و چشم رنگی

هنوز کم سنی به ارتباطات اجتماعی خیلی بستگی داره هم خودت هم خانواده ت باید برو بیا داشته باشین دیده ب ...

کم سن نیستم قاعدتاً تا الآن باید به چشم میومدم حداقل آشنا میشدم با کسی

شما هم آقا هستید اما من هرچی آقایون رو میبینم دنبال دخترای خیلی خوشگلن و استاندارد های خیلی بالایی د ...

من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم...شاید بیشتر اینطوری به چشم بیاد که ظاهر مهمه اما در حقیقت اون چیزی که باعث جذب و زندگی کردن میشه رفتار و اخلاق و دیدگاه یک انسانه......من خیلی از مردها رو می بینم که به دنبال اخلاق و رفتار خوب هستند نه فقط ظاهر...

بعد از باطن زیبا ظاهر خوب هم برای آقایون هم برای خانوما مهمه نمیشه گفت آقایون بور ولاغر دوست دارن چو ...

من تازگیا به فکر عمل های زیبایی افتادم چون ظاهر خوبی ندارم 

اما دوست نداشتم مصنوعی بشم آخه تمام عملی ها یکم شبیه هم میشن نمی‌دونم زشت بمونم یا عملی کدوم خوبه