2777
2789
عنوان

بنظرتون ظاهر و زیبایی خیلی مهمه ؟؟ برای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست
من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم...شاید بیشتر اینطوری به چشم بیاد که ظاهر مهم ...

چی بگم آخه من یه خواهر سفید و چشم رنگی زیبا دارم که همه از اون خوششون میاد و مدام تعریفشو می‌کنن اما هیچکس از من خوشش نمیاد حتی باهام حرف هم نمیزنه 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی که ،مخصوصا اینکه شوهرت نمیدونه تو فکر زنش چی هست😅😅که به اینچیزا و این حرف و حدیثا دقت میک ...

ب اسم پروانه میشناسنم

نمی دونی تاپیک بزن پروانه کیه ک پروانگی می کنه🥰

من تازگیا به فکر عمل های زیبایی افتادم چون ظاهر خوبی ندارم اما دوست نداشتم مصنوعی بشم آخه تمام عملی ...

من با عمل مخالف نیستم 

با عجیب شدن مخالفم در حد کم و رفع نیاز چیزی رو که باید تغیر بدی تغیر بده .به خاطر حال خودت 

اما پلنگ نکن خودت رو 

من تازگیا به فکر عمل های زیبایی افتادم چون ظاهر خوبی ندارم اما دوست نداشتم مصنوعی بشم آخه تمام عملی ...

عزیزم شما فقط اعتماد به نفس نداری .

تقسیم بندیتون خوب نیست زشت و عملی جالب نیستن

شما یه خانوم نچرال و صد درصد زیبا هستین ولی اعتماد به نفس ندارید و میخواید یه عمل ساده و نچرال انجام بدین تا اعتماد به نفستون بیشتر بشه و خوشگلتر هم بشید 

نه الان زشت هستید نه قراره عملی بشید 

حالا خودتون احساس میکنین کدوم قسمت رو تغییر بدین اعتماد به نفس میگیرین؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزم شما فقط اعتماد به نفس نداری .تقسیم بندیتون خوب نیست زشت و عملی جالب نیستنشما یه خانوم نچرال و ...

من اصلا زیبا نیستم خیلی جاهام مشکل داره 

ابروهای نازک و نامتقارن 

چشمام رو به پایین و پف دار ریز

گودی و تیرگی زیر چشم 

بینی بزرگ 

لبهای خیلی نازک 

موهای وز و بد حالت 

حالا اگه بخوام اینا رو تغییر بدم باید بکوبم از اول بسازم که خیلی عملی و مصنوعی میشم

چی بگم آخه من یه خواهر سفید و چشم رنگی زیبا دارم که همه از اون خوششون میاد و مدام تعریفشو می‌کنن اما ...

کسی که فقط ظاهر رو می بینه قطعا روزی پشیمون خواهد شد چون ظاهر ما موقتیه و این برداشت آدمها دلیل و حقیقت زیبایی نیست چون زیبایی درون شماست ..ویادتون نره هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید یا برای به دست آوردن کسی یا چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..

خدا وکیلی ذهنیتت رو عوض کن چه اهمیتی داره که مردا چی می پسندن مهم اینه که اعتماد به نفس داشته باشی وعاشق خودت باشی اصلا دنبال این نباش که کی چی میگه فقط رو شخصیتت کار کن شرمنده اینو میگم ولی حرفات برام عجیب بودن فقط فقط فقط خودت رو دوست داشته باش ببین چطوری مثله گل شکوفا می شی

من اصلا زیبا نیستم خیلی جاهام مشکل داره ابروهای نازک و نامتقارن چشمام رو به پایین و پف دار ریزگودی و ...

فقط بینیتون عمل میخواد بقیه که جراحی نمیخواد با ژل اوکی میشه اگه دکتر خوب برید اصلا مصنوعی نمیشید 

بینی رو عمل کنین 

ابروی های نازک ترند امساله ولی اگه بدتون میاد میکرو کنید

موهاتون با یه روتین خوب حل میشه اصلا کاری نمیخواد 

زیر چشمتون رو میتونید تیرگی رو با سرم دور چشم اوردینری حل کنید یا فیلر تزریق کنید 

لبتون هم تزریق ژل در حد تغییر حالت

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خدا وکیلی ذهنیتت رو عوض کن چه اهمیتی داره که مردا چی می پسندن مهم اینه که اعتماد به نفس داشته باشی و ...

معلومه که اهمیت داره 

وقتی هیچکس سراغت نمیاد یا آدمایی میان که خیلی سطح پایینن اما دخترای خوشگل خیلی خواهان دارن 

فقط بینیتون عمل میخواد بقیه که جراحی نمیخواد با ژل اوکی میشه اگه دکتر خوب برید اصلا مصنوعی نمیشید بی ...

با این حجم از تزریق شبیه عملی ها میشم دیگه 

پس باید بین زشت و عملی عملی رو انتخاب کنم

با این حجم از تزریق شبیه عملی ها میشم دیگه پس باید بین زشت و عملی عملی رو انتخاب کنم

با تزریق لب و فیلر چشم عملی نمیشید اتفاقا دکتر خوب باشه اصلا معلوم نمیشه 

با تزریق لب و فیلر چشم عملی نمیشید اتفاقا دکتر خوب باشه اصلا معلوم نمیشه

دکترای ایران که خوب نیستن مگه اینکه خارج از کشور انجام بدی

معلومه که اهمیت داره وقتی هیچکس سراغت نمیاد یا آدمایی میان که خیلی سطح پایینن اما دخترای خوشگل خیلی ...

توی کتابهای درسی ما یه مطلب بود خیلی جای فکر داشت واینکه دانشگاه زیبازداست یعنی اینکه کسایی که قیافه خوبی دارند قبل از اینکه برسن به سن دانشگاه ازدواج می کنن ولی بقیه ادامه میدن به نظر من الان که 44 سالمه هیچی با ارزش تر از دانشگاه رفتن اشتغال واستقلال برای یک زن نیست به نظر من زود ازدواج کردن اصلا مهم نیست ولی اگاهانه ازدواج کردم مهم تره فیلم دو زن تهمینه میلانی رو ببین

من خودم زود ازدواج کردم وبی نهایت لطمه خوردم همسرم چهره خیلی خیلی زیبایی داشت وداره هرجا که میرفتم ومیریم همه نگاهش می کنن به خدا جلو خودم بهش پیشنهاد میدن ولی برای من قیافه وظاهرش هیچ اهمیتی نداره کاش شخصیت بهتری داشت تو طولانی مدت فقط شخصیت طرف مقایل مهمه