2777
2789

بنظرتون چقد مهمه؟ 

خب بعضی آدما خدادادی خوشگل یا متناسب نیست اعضای صورتشون 

بنظرتون باید برن عمل های جراحی انجام بدن ؟

اونوقت هم بهشون میگن عملی و ژلی و ... 

بعد آقایون هم خیلی واسشون مهمه مثلاً دوست دارن طرفشودن لاغر و سفید باشه 

اکثراً هم سفید و چش و مو رنگی دوست دارن 

شما احساس زشتی نمیکنید ؟ 

من نه اندام خوبی دارم نه چهره بور و چشم رنگی هم نیستم

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بدونیم زیبایی واقعی به ظاهر و قیافه ما نیست بلکه درون ما انسانهاست...ظاهرِ همه ی ما رو خدا آفریده و خدا چیزِ بدی خلق نمیکنه....هر انسانی در نوع خودش زیباست چون چیزی درون ما هست که زیبایی اون فراتر از تموم زیبایی های دنیاست......

امام علی میگه: خدا اگه میخواست انسان رو چنان نورانی می آفرید که شیطان هم بهش سجده کنه اما خداخودش گفته انسان رو از گِل افریدم که انسان بدونه اصلا این جسم نیست و درگیرش نشه و بدونه حقیقت انسان درونشه نه جسم وظاهرش...

برای من به عنوان خانم زیبایی یک مرد و هیکلش اولویت اوله البته ملاک زیبایی فرق داره و اینکه هیچکس زشت نیست هرکس به خودش تیپش برسه خوب میشه من اتفاقا از بور چشم رنگی تو سلیقه من نیست چه خانم یا آقا 

من خیلی هارو میبینم ک ازدواج کردن ظاهرشون معمولی بوده

آره منم اما نمی‌دونم چرا سینگلم با این سن چندان خواهان نداشتم 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍