2777
2789

سلام بچه‌ها امروز من ی اشتباهی کردم به خیال اینکه بسته ۱۴ روزه بوده حجم کم پانصدهزار تومن ضرر کردم از هفت هشتاد این رکب خوردم زنگ زدم خواهش کردم یا مبلغ برگردونه یا حداقل تغییر بده یکماه درست کنن کمکی چیزی دریغ از سر سوزنی اهمیت بخدا میخواستم قصد لباسمو کارت به کارت کنم دیدم اپلیکیشن کار نمیکنه گفتم بسته ام تموم شده خواستم ی بسته سبک بزنم قصدمو پرداخت کنم اینجوری شد ازشون خواستم در حقم برداری بکنن گفتم من ی زن خانه دارم آخه چی میخوام بکنم بسته پونصد هزاری از شانس بدم رومینگ بوده من نمیدونستم خلاصه هیچ راهی برگشتی برای آدم نذاشتن تا الان گریه کردم 

رومینگ گرونه. همینه که شده 500هزارتومن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته ها برگشت ندارنباید دقت کنیتقصیر کسی نیست

ولی کاش ی راهی میذاشتن شاید یکی اشتباه کنه آدمیه دیگه یکی میبینی سوادش کمه مثل من اطلاع از رومینگ این حرفا نداره ؛؛دیگه نباید به ضرر امثال من راضی باشن که ،،  

ناراحت نباش فدا سرت

والا دخترمم مثل شما منو دلداری داد گفت فک کن پارچه خریدی خراب کردی تو دوخت من یکم از اون حالو هوا در اومدم دست شما هم درد نکنه لبخند آوردی رو لبم دلت شاد خواهر

سلام قبلا عکس بینی تونو گذاشته یودید فرو رفتگی داشت اون فرو رفتگی درست شد برای شما؟

سلام گلم آره ولی ترمیم داخل مطب انجام داد گویا زیاد غضروف بردارن پایه زیر تحلیل میره واين اتفاق برای من افتاده بود بی حسی زد با ی غضروف اونو برام صاف کرد