2777
2789
من تحمل بی حرتمی هاشونو ندارم از وقتی اومدم داخل خانواده اشون خیلی بهم حسادت میکنن ۹۰ درصدرفتارهاشو ...

یه مثال از رفتاراشون بزن بگم چیکار کنی

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحمل بی حرتمی هاشونو ندارم از وقتی اومدم داخل خانواده اشون خیلی بهم حسادت میکنن ۹۰ درصدرفتارهاشو ...

حسادت از اینه که اونا کمتر تو اند 

و باید به این افتخار کنی که بهتر اونایی و اونا پایینتر تو اند 

من یه راه برای کم کردن حسادت حسودا پیدا کردم و اون دادن هدیه و محبت بهشونه چون حسودا خودشونو کمتر شما میبینن جلوشون از سختیهای زندگیت بگو یواش یواش باهات همدردی میکنن و حسادتشون رو کنار میزارن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حسادت از اینه که اونا کمتر تو اند و باید به این افتخار کنی که بهتر اونایی و اونا پایینتر تو اند من ی ...

اره واقعاهم همینجوره من ازهمه نظرازهمشون بالاترم هم ازنظر خانوادگی هم از نظر ظاهری وقتی بهشون محبت کردم بیشترطلبکارم شدن فکر کردن وظیفه اینم حالمو بدترکرد

اره واقعاهم همینجوره من ازهمه نظرازهمشون بالاترم هم ازنظر خانوادگی هم از نظر ظاهری وقتی بهشون محبت ک ...

یه طورایی دیگه باید تحمل کنی و دورتر باشی 

هرحرفی از زندگیت جلوشون نگو 

به رفتاراشون عادت میکنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

همسرت شرایطتو آروم نمیکنه؟

اره خیلی تلاش میکنه من بهم نریزم ولی چون دیدم و طرز فکرم رو خانوادش بهمین زودی بهم ریخته هر چی میگه فکر میکنم داره از اونا حمایت میکنه 

یه طورایی دیگه باید تحمل کنی و دورتر باشی هرحرفی از زندگیت جلوشون نگو به رفتاراشون عادت میکنی

بخدا باهاشون دیگه اصلا رابطه ای ندارم دلم میخواد شوهرمم نره خونشون نمیدونم چجوری اینکارو کنم

چند سال که بگذره میفهمی چ اشتباه بزرگی کردی بخاطرشون اینهمه اعصاب خودتو خورد کردی بهشون توجه نک ...

همسرمم ازشون آرامش نمیگیره ولی رابطشوهم باهاشون کمرنگ نمیکنه اینم یه مشکلمه

مثلا وقتی زنگ میزنن بایه لحن خیلی تندی حرف میزنن منم خیلی زود رنجم بخاطرهمین خیلی تو این ۲سال اذیت ش ...

مثلا بگو ببخشید ی کم شمرده تر صحبت کنید ،من متوجه نمیشم،،یاتو جمع بگو من اونقد خانوادم باهام با صدای اروم صحبت کردن به صدا ها حساسم

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
بخدا باهاشون دیگه اصلا رابطه ای ندارم دلم میخواد شوهرمم نره خونشون نمیدونم چجوری اینکارو کنم

خوب پس رابطه نداری دیگه واسه چی ناراحتی 

شوهرتم ممیشه قطع کنی خانوادشه بلاخره دوست داره بره پیششون 

دقیقا منم 10ساله ازدواج کردم به همین نتیجه رسیدم اگر جواب بدیم بی احترامی میشه اگر بریزیم تو خودمون ...

منم اوایل خیلی بی تفاوت بودم جاری هام اگه نازک تراز گل بهشون بگن شوهراشون طرفو به زانو درمیاره جلوشون ولی شوهره من حتی به روطرفم نمیاره که خانمم ازت دلخوره موندم چرا اینجوریه

خوب پس رابطه نداری دیگه واسه چی ناراحتی شوهرتم ممیشه قطع کنی خانوادشه بلاخره دوست داره بره پیششون

مثلا من اگه به زن برادرش بی احترامی کنم برادرش دیگه سمتم نمیاد ولی الان زنه برادرش بامن بحث کردکه تقصیر کارم کاملا خودش بودمنم به شوهرم گفتم دیگه نرو خونشون برادرتو هم خواسی برو بیرون ببینش ولی در کمال ناباوری یواشکی داره میره خونشون 

مثلا من اگه به زن برادرش بی احترامی کنم برادرش دیگه سمتم نمیاد ولی الان زنه برادرش بامن بحث کردکه تق ...

اینقدر فکرت جای خالی داره بیکاری نشستی ب اونا فکر می کنی ، خودتو مشغول کن ب کلاسی چیزی .... بخدا روحیت عوض میشه خودت خندت میگیره چقدر الکی ب چ کسیا فکر کردی ، اصلا نباید اینا بشن اولویت زندگیت و حالتو خراب کنن بخدا پوچ و بیخودن این افکار ، تا خودتو نجات ندی همینه

فقط خدا.🦋💜💪