2777
2789
عنوان

شرایط زندگیم💔دلم داره میترکه💔

508 بازدید | 16 پست

خواهش میکنم چیزی بگید دلم آروم بشه …

من تو یک خانواده به شدت مهربان و صمیمی بزرگ شدم و به خاطر شناس بودنمون تو محل همیشه کلی خواستگار خوب داشتم…همیشه همرو با کوچکترین بهانه ای رد میکردم…در واقع بهانه های چرت و مسخره!! 

ب خدا نمیخوام از خودم تعریف کنم زیاد تو اجتماع و چشم بودم از خلبان و دکتر و مهندس و وکیل و پلیس و نظامی و سپاهی بودن تا هر شغلی که فکرش رو بکنید!!!!تمام اون خواستگاری ها سنتی بود و من کمر همت بسته بودم با هیچ کس سنتی ازدواج نکنم …به قولی دوست داشتم همسر ایندم خودش منو انتخاب کنه! 

وقتی با همسرم آشنا شدم خودش همش از ثروت پدرش میگفت ، کارش هم اوکی بود (دولتی نبود ازاد بود) و من گول همین ثروت و کارش رو خوردم … یک سال بعد نامزدی از کارش اومد بیرون…انتظار داشتم پدرش کمکش کنه کاری دست و پا کنن…اما هییییییچ ! پدرشوهرم کلیییییی زمین داره هم تو تهران ، هم شمال ، هم مشهد ، دو تا ویلا داره فقط ! اما هییییییییچ کمکی به پسرش نکرد هیچی… یک سال و نیم شوهر من بیکار بود…اگه تاپیک های قبلم رو بخونید متوجه میشید…

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

با هزار بدبختی و قرض و وام ۲۰۰ تومن جور کردیم یه کار راه بندازه که سرمون کلاه رفت💔💔💔💔💔💔💔 الان باز بیکاری💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه منی که همههههه چیز برام فراهم بود با اون وضع پدرم(پولدار نبود اما هیچی کم نداشتیم) حالا به وضعی افتادم که مثلا برنج نداریم💔مثلا یک هفته چیزی که لازم دارم نداریم💔💔💔💔

اگه ویژگی شخصیتی خوب داره،میتونی همراهش باشی برا پول درآوردن.

مثلاً من خودم حواسم بود به پس انداز کردن وبعد سرمایه گذاری تو ملک.

خودمم دبیر بودم ودر ضمن مشوق شوهرم برای تلاش بیشتر.

اگه ویژگی شخصیتی خوب داره،میتونی همراهش باشی برا پول درآوردن.مثلاً من خودم حواسم بود به پس انداز کرد ...

متاسفانه این طور نیست….

نمیتونم اخلاق هاشو تحمل کنم… 

من خودم کار میکنم خیلی جنگیدم سر همین کار کردن…نه خودش پول میداد بهم نه میذاشت برم سر کار 

پیر شدم تا وایسم از حقم دفاع کنم💔

اگه هم معتاده ومیبینی مرد تلاشگری نیست،جدا شو.

احتمالا میتونی با فرد بهتری ازدواج کنی.

منم با شوهرم دوست بودم و واقعا کیس خوبی نبود از نظر مالی،ولی درسخون وپرتلاش بود.

پدرشم کمک نکرد .ولی خودم حواسم بود والان از نظر مالی از خیلی ها جلوتریم.ولی به هر حال همسرم اهل سیگار هم نیست.

گرایش به مشروب داره که اون هم من مانع بزرگی جلوش هستم

اگه هم معتاده ومیبینی مرد تلاشگری نیست،جدا شو.احتمالا میتونی با فرد بهتری ازدواج کنی.منم با شوهرم دو ...

دیگه بریدم … همش به خودم میگم تاوان کودوم کارمو دارم پس میدم که وضعم این شده💔💔💔دل کیو شکوندم که وضعم اینه💔💔💔💔💔💔

نه عزیزم این تاوان نیست.این صرفا یه تصمیم غلط بوده

مرسی که به تک تک حرفام جواب دادی ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده🙃🩷