2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفت بعد 13سال هیچ عن..ی نمیشی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 60 پست
منم گفتم من دارم تلاشمو میکنم بکسیم ربطی نداره چی بشم یا نه .چون اصلا نمیتونم فش بدم بهش فش ندادم ول ...

شخصیتتو دوس دارم. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چه بی تربیتهشما کار خودتو بکن

اتفاقا از دیشب انگیزم برای درس بیشتر شده

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین تو دهنی بهش اینه که محل سگ بهش ندی انگار حرفشو نشنیدی بعد حسابی بچسبی به درست و ادامه بدی درس بخونی و بری بالاتر تا جایی که خواهرشوهرتو حسابی عن مال کنی برات آرزوی موفقیت می کنم 

از حسودیش بوده😐 زنیکه بی تربیت

دقیقا همه فهمیدن چقد حسوده

بعد گفتم میخوام گواهی نامه بگیرم گفت ای وای نکنی خیلی چاقی ماشینو خراب میکنی

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
چقدر بی تربیت صحبت کرده.خط قرمز ندارید مگه،!!

خیلی پرروه خیلی چون کسی بهش توجه نمیکنه خیلی عقده ایه

با ی دختری آشنا شدم متولد ۶۹ ۲ تا بچه ۱۱ و۷ ساله داشت ۶ سال متوالی بعد از سال ها ترک تحصیل درس خوند ...

ممنون که بانظرتون بهم امید میدی گلم 

منم تصمیم گرفتم که به حرف کسی گوش ندم

حسود هرگز نیاسود. اینقد بخون که قبول بشی. خاااار بشی تو چشمش. حسودِ بی ادب

بخدا پدرمو برادرم اینقد ارزو دارن درس بخونم اینقد خوشحالن که نگو

ولی این حسود داره دیوونه میشه

گه خورد از خسادتش بوده از لج اینم شده باید موفق بشی

صد درصد باید موفق بشم 

ما میتوانیم🤭😂

حسودددهه😂😂😂چند سالته عزیزم

تا دلت بخواد حسود 

من الان 27سالمه 3تا بچه هم دارم

دقیقا همه فهمیدن چقد حسودهبعد گفتم میخوام گواهی نامه بگیرم گفت ای وای نکنی خیلی چاقی ماشینو خراب میک ...

ببین به خاطر این بیشعور حسودم که شده هم درس بخون هم گواهینامه بگیر، بذار چشماش از کاسه دربیاد😐😂👍

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

بخدا پدرمو برادرم اینقد ارزو دارن درس بخونم اینقد خوشحالن که نگوولی این حسود داره دیوونه میشه

انگیزه بگیر. ماتحتش بسوزه. اون روزی رو تصور کن خبر قبولی ات مثلا تو رشته ی پرستاری اومده. وه قیافه اش

اتفاقا از دیشب انگیزم برای درس بیشتر شده

عدو شود سبب خیر افرین بهت

من دیپلم گرفتم دوست نداشتم بخونم خالم یه بار زنگ زد گفت تو هیچ ...نمیشی سنم کم بود اجازه جواب دادن نداشتم وگرنه مامانم میترکوندم همون سال رفتم دفترچخ گرفتم کنکور دادم شمال تهران هم قبول شدم .بعد عقد کرده بودم مستقلتر بودم خالم باز تکرار کرد حرفشو بهش  گفتم من هیچ ...نمیخوام بشم افرین به تو که  درس خوندی ...شدی 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام