2777
2789

سلام دوستان 

من 13ساله ازدواج کردم همون موقع ترک تحصیل کردم 

امسال امتحان هامو دادم پایه نهم .هرروز باید 60کیلومتر راهو میرفتم شهرستان واسه امتحان چون شهر ما برای بزرگ سالا مدرسه نبود.دیشب هممون پیشهم خونواده شوهر همه میگفتن خوب کاری میکنی که درستو ادامه میدی الا خواهر شوهرم که گفت بعد این همه سال هین عن ی نمیشی درس میخوای چیکار

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

فقط دوس دارم بدونم واکنش تو چی بوده اون لحظه؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی تربیت صحبت کرده.خط قرمز ندارید مگه،!!

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

با توجه به اینکه شصت کیلومتر مسافت باید طی کنید تا برسید به امکانات تحصیلی 

میشه اینطور حدس زد که خواهر شوهرتون یک خانوم با تفکرات سنتی و شاید روستایی هستند 

و حتی شاید قصد ناراحت کردنت رو نداشته فقط با خودش گفته مگه میشه بعد از ۱۳ سال در بخونی و به جایی برسی 

ایشون شاید حتی نمیدونه درس خوندن فقط برای کاره ای شدن نیست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
فقط دوس دارم بدونم واکنش تو چی بوده اون لحظه؟

منم گفتم من دارم تلاشمو میکنم بکسیم ربطی نداره چی بشم یا نه .

چون اصلا نمیتونم فش بدم بهش فش ندادم ولی دلم میخواست

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
غلط کرد بیشعور

خیلی حسوده فقط پز پول شوهرشو میزنه