2777
2789

من رشتم ریاضیه، سال یازدهمم

متاسفانه با اینکه علاقم به تجربی بود نتونستم واردش بشم، البته الانم به رشتم علاقه دارم ولی دوست دارم کنکور تجربی بدم

خیلی سعی کردم بیخیالش بشم و واقع بینانه تصمیم بگیرم ولی نتونستم

میگن کنکور تجربی سخته

میگن ولش کن

ولی من دلم میخواد انجامش بدم ...

با اینکه کلی عقبم و از سال دهمم یه کلمه هم بلد نیستم

حتی تست زدنم بلد نیستم و تاحالا تست نزدم

امسال تمرکزمو‌گذاشتم رو مدرسه و سعی کردم معدل خوبی بگیرم

بنظر شما چیکار‌کنم؟ اگه شروع کنم میتونم؟ به جایی میرسم؟

اگه کوچک ترین کوروسویی برام باشه با تمام وجود حاضرم براش تلاش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینک میگن رشته تجربی کنکورش سخته و فلان اصلا باور نکن

اول انسانی سخته بعد ریاضی اخر تجربی

حرف من ینفرم نیست خیلی از دبیرا میگن

ولی هررشته ای سختی خودشو داره مطمعنن همونطور ک ریاضی سخته تجربیم سخته

ولی کاش ی کنکور ریاضی بدی سال بعد تجربی بدی ک بخونی بفهمی لااقل چی ب چیه چهارتا کلیپ ببینی راجبش..

بعد من معلممون میگفت مثل اینک میتونیم ازاد تجربی هم شرکت کنیم باز اطلاع دقیق ندارم

باید یازدهم رو ترمیم کنی کنارش برای معدل دوازدهم بخونی

اینکه میگی نخوندی خب خیلی از بچه های خود تجربی هم تا وقتی دوازدهم میان چیزی نخوندن😂 پس از نظر کنکور می تونی جبران کنی

ولی باید سخت تلاش کنی از همین تابستون روزی ده ساعت بخونب

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ببخشید ی سوال داشتم اگه آزمون قلمچی غیبت کنیم تماس نمیگیرن؟

نه ولی پشتیبان به شماره ای که داره پیام میده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

حتما برو دنبالش که مثل من بعد ۱۵ سال دنبالش نباشی

منم دقیقا بخاطر همین به این موضوع اصرار دارم

با خودم میگم اگه برم سمتش، تلاش کنم و نشه خیلی بهتر اط اینه که بعدا یه روز که نشستم سر خونه زندگیم با خودم بگم اگه میشد چی؟

از نظر خانوادگي هم راحتم میتونم برم یه شهر دیگه هیچ مشکلی نیست

حتی همچین رشته تاپی هم مدنظرم نیست 

ولی باز با خودم میگم اون خفناش نمیتونن تو چی میگی .. نمیدونم

منم دقیقا بخاطر همین به این موضوع اصرار دارمبا خودم میگم اگه برم سمتش، تلاش کنم و نشه خیلی بهتر اط ا ...

اصلا فکر نکن خفنا میتونن چند مورد تو فامیل داریم آیکیو پایین ولی رشته‌های خوب قبول شدن چون فقط پشت کار داشتن 

ببین اینک میگن رشته تجربی کنکورش سخته و فلان اصلا باور نکناول انسانی سخته بعد ریاضی اخر تجربیحرف من ...

متوجه حرفت نشدم. منظورت از این حرف اینه که با فضای کنکور و سوالات آشنا بشم؟ 

من شنیدم که از رشته های دیگه هم بدون تغییر رشته میشه کنکور تجربی داد

باید یازدهم رو ترمیم کنی کنارش برای معدل دوازدهم بخونیاینکه میگی نخوندی خب خیلی از بچه های خود تجربی ...

خیلی ممنون. پس تنها نیستم خداروشکر فکر میکردم غیر ممکن ترینم

ترمیم برای چی؟

خیلی ممنون. پس تنها نیستم خداروشکر فکر میکردم غیر ممکن ترینمترمیم برای چی؟

چون فقط معدلی رو حساب می کنن که برای رشته تجربی امتحان داده باشی

تو یازدهم ریاضی دادی پس باید ترمیمش کنی اامتحان یازدهم تجربی رو بدی

اصلا فکر نکن خفنا میتونن چند مورد تو فامیل داریم آیکیو پایین ولی رشته‌های خوب قبول شدن چون فقط پشت ک ...

منم دقیقا دیدم. یکی از شاگردای مامانم میگفت سال اول کنکور میون کتاباش میخوابید ولی سال دوم پزشکی قبول شد

من حاضرم حتی پشت کنکور بمونم ولی تجربی بخونم

با معدل داغون سال دهم، امسال کلی تلاش کردم شدم شاگرد دوم

نمیگم خیلی خفنم خیلی بالام ولی برای خودم که تو اون وضعیت بدون امکانات و حتی کلاس تو رشته ای به این سختی با وضعیت روحی داغونم و خانوادم تونستم، خیلی افتخار میکنم و به خودم امید دارم ولی باز هی اطرافیان میگن نمیشه ولش کن

قبولی ریاضی راحت تره

تو که تهش میخوای شوهر کنی واسه چی درس بخونی خودتو عذاب بدی

چون فقط معدلی رو حساب می کنن که برای رشته تجربی امتحان داده باشیتو یازدهم ریاضی دادی پس باید ترمیمش ...

پس یعنی هر سه پایه رو ریاضی میخونم باید ترمیم کنم؟ همه درسارو؟