2777
2789
عنوان

چرا خونه زندگی همه بهتر از منه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 34 پست

دیگه همه مثل هم نیستن که.قسمته حکمته هر چی.منم بین خواهر برادر برادر شوهر و خواهراش از همه معمولی ترم و خانواده همسرم که اصلا عارشون میشه .ولی مهمه مگه خدا آرامش بده به آدم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بخدا باید شوهرامون رو عوض کنیم ،کار از وسیله گذشته☹️😂

به قول شاعر طنزپرداز باید برادران زنم را عوض کنم😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حسود نیستی همه حق دارن تو بهترین حالت ممکن زندگی کنند ولی خوب شرایطها متفاوته تلاش کنید خودتو به جایی که میخواهید برسونید البته می‌دونم به حرف راحت وعمل سخته ولی من از اول ازدواجم نه مثل دیگران پوشیدم نه خوردم نه گشتم خیلی حسرت‌ها بدلم موند اما حالا میتونم بگم به نتیجه دلخواهم رسیدم

انتخاب اشتباه همسر

تلاش نکردن خودتون

یا تفاوت اولویت ها

مثلا یکی پولش رو به خورد و خوراک و پوشش میده یکی با همون درامد به ظاهر خونه میرسه بیشتر، یا یکی طلا میخره یکی نه خرج وسایل خونه میکنه

تو تازه اول راهی. مامان وخالت بعد چندین سال زندگی باید هم خونشون بهتر باشه. ما چون از صفر شروع کردیم باید یه کم سختی بکشیم تا بتونیم خونه زندگی خوب بسازیم

اونی که هم سن تو هست و زندگی خوبی داره حتما خانواده شوهرش یا خانواده خودش حمایتشون کردن

خدایا شکرت   برای همه چیز❤❤
مگه زندگی شما چطوریه؟

زندگی من معمولیه.شاید خیلیا ارزو همین زندگی رو داشته باشن ولی اذیت شدن من بخاطر اینه که زندگی خیلی بهتری میتونست در انتظارم باشه ولی یدفه ورق برگشت و همه چی عوض شد

همچی ب قیافست؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا انقد از اسی ایراد میگیرین؟ خودتون برادر پولدار داشته باشید اول دنبال دختر خوشگل هستید برا، نگید ...

ببین من خودم خانواده پر جمعیت هستم 

چند تا خواهر وبرادر دارم همشون وضع مالیشون خیلی خوبه خیلی خوبه یعنی از متوسط جامعه بالاتره 

خودم هم شوهرم کارمنده 

فقیر نیستم ولی مستاجرم هنوز خونه نتونستم کامل بخرم. خب وقتی میرم خونه خواهرم یا خالم واقعا حسرت نمیخورم 

اصلا برام مهم نیست اصلا بهش فکر نمی‌کنم 

عزیزم مردم دلشون کوچک شده. فقط دارن حسرت میخورن و مقایسه میکنن

ما چه میدونیم اونا با چه مشکلاتی به این مرحله رسیدن چقدر پوستشون کنده شده فقط وضعیت کنونی رو میبینیم 

بنظرم مشکل از اسی هست توجیه نداره 

خب بشینه تلاش کنه جمع کنه میرسه

من شاغلم و یه شغل خوب دارم شما برو رو صحبت کردنت کار کن

صحبت کردنم چه مشکلی داره شما به خاطر ظاهرت دچار غرور شدی حرفت اصلا درست نیست چون ظاهرت بهتره باید خونه زندگیت بهتر باشه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

متوجه شدم ولی در واقع حسود نیستی حس میکنی این حقت نبوده و یه علامت سوال بی جواب شده برات ، ولی اینو ...

دقیقا حسم یخاطر اینه که میدونم حقم این نبوده و خواستگارای خیلی خیلی بهتری داشتم اما مجبور شدم اینطوری ازدواج کنم