2777
2789

من مدرس آنلاین زبانم

کمکی بود درخدمتم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدرس آنلاین زبانمکمکی بود درخدمتم

من دانشجو هستم متون تخصصی دارم . کتاب گرامر نداره فقط ترجمه متون و درک مطلب داره حالا میخواستم یه روش خوب  با توجه به تجربه ای که داریدمعرفی کنید که من درس بخونم 

من دانشجو هستم متون تخصصی دارم . کتاب گرامر نداره فقط ترجمه متون و درک مطلب داره حالا میخواستم یه رو ...

برای ترجمه باید گرامرت خوب باشه

پایه ترین ها از گرامرها: 

simple present 

simple past

past continuous 

present continuous 

unlikely past 

present perfect

conditional sentences 

اینارو باید بلد باشی که بتونی ترجمه کنی

دوم اینکه سعی کن ترجمه کلمات رو در جمله یاد بگیری مثلا نگو arrive=رسیدن و هی از روش بخون تا حفظ کنی اینجوری غلطه

و از همههه مهمتر جایگاه subject, verb, object,adverb رو در جمله یاد بگیر

یعنی متوجه بشی کی و کجا فاعل میاد بعدش فعل میاد، مفعول و قیدها

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم)