2777
2789
عنوان

خانما برا کولیک نوزاد چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 90 پست
عزیز عرق نعنا شکم بچه سفت میشه حتما بجوشون عرق نعنا مثلا ۳۰ سی سی عرق نعنا با ۹۰ سی سی اب بجوشون یکم ...

اره شکمش خیلی سفته من دیشب نجوشیده دادم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

من پسرم هیچ چیزی روش جواب نداد دقیقا از فردای تولدش تا ۸ ماهگی پدری ازم در اورد هنوز نزدیک ۴ سالش از بچه میترسم😬دقیقا شبا از ۹ شروع میکرد به جیغ و گریه تا ۵،۶ صبح هر شب همین برنامه بود روز هم زیاد خواب نداشت مثلا ۱ ساعت میخوابید بیدار میشد گریه میکرد و نق زدن تا دوباره بخوابه و بدتر از همه اینکه کل شب تا صبح باید راه میبردمش و اصلا رو پا یا نشسته اروم نمیشد انقدر راه میرفتم با وجودی که شیر خودمم نمیخورد سریع وزنم پایین اومد انگار ورزشم میدادمامان رو فرم میخواست🤭کاملا درکت میکنم انشالا بچت زودتر اروم شه ،من انقدر دکتر برده بودم تا میرفتم میگفت این هیچیش نیست فقط دوست داره گریه کنه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم هیچ چیزی روش جواب نداد دقیقا از فردای تولدش تا ۸ ماهگی پدری ازم در اورد هنوز نزدیک ۴ سالش از ...

وای خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰🥰

ولی من چقدر ترسیدم😄😄😄😄

من مامان شدم🥲

زرد و شل خوبه عادیه خواهر هر موقع حس کردی شکم بچه سفت شده بچه از دل درد گریه میکنه یک قطره روغن زیتون بریز تو ناف بچه واطراف ناف رو در جهت عقربه ساعت چرب و ماساژ بده نیم ساعت بعد دلش کار میکنه این الان شاید گرسنه هست گریه میکنه با روغن کمرش رو هم چرب کن 

وای خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰🥰ولی من چقدر ترسیدم😄😄😄😄

قربونت عزیزم🌹همه این مدلی نیستن پسر من خیییلی لجباز بود ولی شکر خدا الان خیلی خوب شده و دلنشین ولی واقعا از بچه زیر ۲ سال میترسم بس که اذیتم کرد  ماشالا خییلی شیطونم بود ۸ ماهگی راه افتاد زندگی نداشتم ،انشالا خدا به شما یه بچه اروم و سالم میده نترس 😉😁

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
اره شکمش خیلی سفته من دیشب نجوشیده دادم

اشکال نداره شکمش چرب کن اروم میشه اگه شیر خودت رو میخوره سعی کن از این جوشونده عرق نعنا بعصی وقتا خودتم بخوری غدای نفخ دار هم نخوری فعلا شکم خودتم شبا چرب کن هم زودترکوچیک میشه هم یبوست نمیگیری

سلام عزیزم خوبی دخترنازت خوبه

من دکتر قطره ی کولیک ایز بهش داد دلدردشو بهتر میکنه 

حالا میخای از دکتر بپرس و بهش بده اینجوری که از پا میفتی خودتم

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
سلام عزیزم خوبی دخترنازت خوبهمن دکتر قطره ی کولیک ایز بهش داد دلدردشو بهتر میکنه حالا میخای از دکتر ...

سلام عزیزم قربونت تو‌خوبی دخترت خوبه؟؟

من انقدرر گریه میکرد خودم سر خود از داروخانه کولیک ایز گرفتم دو شب بهش میدم خیلی بهتر شده فقط از همین الان بد دارو هست تا قطره میدمش انقدرر گریه میکنه و قورت نمیده وای بازم اثر کرد

سلام عزیزم قربونت تو‌خوبی دخترت خوبه؟؟من انقدرر گریه میکرد خودم سر خود از داروخانه کولیک ایز گرفتم د ...

مرسی عزیزم قربونت 

اره خوب شد گرفتی خیلی گناه دارن یجوری گریه میکنن دل ادم کباب میشه 

عزیزم فسقلی دارو دوسنداره من یوقتایی که نمیخوره سریع شیرش میدم و از گوشه ی دهنش قطره میریزم نمیذارن که اخه 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
مرسی عزیزم قربونت اره خوب شد گرفتی خیلی گناه دارن یجوری گریه میکنن دل ادم کباب میشه عزیزم فسقلی دارو ...

آره خیلی مظلومن بی دفاع

گوش ها نی نی سوراخ کردی من سوراخ کردم خیلی گریه کرد دخترم

آره خیلی مظلومن بی دفاعگوش ها نی نی سوراخ کردی من سوراخ کردم خیلی گریه کرد دخترم

عزیزم مبارکش باشه خانوم کوچولو رو😍😍😍

وااای نه هنوز نمیدونم چرا دلم نمیاد 

مامانم گفت تاقبل دو ماهگی سوراخ کن اگه نه دیگه بزار هرموقع خودش خواست موندم چیکاکنم اخه دیدی چه گریه هایی میکنن 

عزیزم مبارکش باشه خانوم کوچولو رو😍😍😍وااای نه هنوز نمیدونم چرا دلم نمیاد مامانم گفت تاقبل دو ماهگی ...

ممنون گلم دقیقا منم دلم نمیومد به اصرار مامانم رفتم خیلی گریه کرد ولی خب اخرش باید سوراخ شه هر چی بزرگتر شن بیشتر گناه دارن تا نمیفهمه سوراخ کن بهش