2777
2789
عنوان

ایده برای تابستون ؟

212 بازدید | 22 پست

میتونم نظرتون رو بپرسم.. بنظرتون تابستون چه کلاسی برم؟

زبان که اصلا نگید. زبانم خوبه 

باشگاه هم نمیخوام، محل طوریه که یا همشون ازمن بزرگترنو کسی همسنم نیست یا کوچیکترن

خودمم غمگینم میمونم توی خونه.. نمیدونم خوش میگذره احساس میکنم یچیزی کمه بازم شماها ایده بدین ممنونتونم

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

کلاس خوشنویسی 

کلاس والیبال 

کلاس شطرنج 

نقاشی با سیاه قلم 

گلدوزی روی پارچه 

ساخت کیک و کلاس آشپزی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه هنری مهارتی چیزی یاد بگیر هرچی که علاقه داری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

موسیقی نقاشی خطاطی

توی محلمون که موسیقی نداریم. 

نقاشی هم البته جزو علاقمه ولی نمیخوامش.. 

خطاطی دوست ندارم 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
کلاس خوشنویسی کلاس والیبال کلاس شطرنج نقاشی با سیاه قلم گلدوزی روی پارچه ساخت کیک و کلاس آشپزی

خوشنویسی دوست ندارم

والیبال که توی محلمون نیست 

شطرنجم که بهش فکرنمیکنم

نقاشیم نه.. البته علاقم بود ولی دارم علاقمو ازدست میدم

سیاه قلم نمیخوام

گلدوزی فکرکنم مزخرف باشع

ارایشگری هم گزینه خوبیه

نمیدونم بشه یا نه.. 

دنبال یه کار هیجانیم.. توش دوست پیداکنم، توش انرژی برقرار بشه

اصلا و ابدا.

پس باید ببینی چی دوست داری 

مهارت و هنر زیاده باید بگردی ببین ب کدوم علاقه داری 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
برو یه هنری مهارتی چیزی یاد بگیر هرچی که علاقه داری

مشکل اینجاست نمیدونم چی علاقه دارم نمیدونم شاید علاقه یا استعدادی ندارم 

فعالیت ها برام لذت‌بخش نیستن

محیط کسل کنندست. نمیخوام یه جای هسته کننده باشع

خب اینجور چیزا توی کلاس های ورزشیه که خب تو گفتی دوست نداری

اوهوم.. مثل کلاس رقص باشه انرژی توش برقرار باشه نه یه جای هسته کننده که صرفا بشینی و چندساعت هم وقتتو بگیره و لذتی هم نبریو..