2777
2789
عنوان

بنظر من زن نباید شاغل باشه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 16616 بازدید | 375 پست
نه کاش فقط خوابتون بیشتر بود راحت غدا میپزی کارای خونتو میکنی ب خودت میرسی بالای سر بچه هاتی   ...

پوست بگو پوست آدم خونه اس انقدر پوستش خوب میشه من شش ماه بعد زایمان عالی عکسامو میبینم کیف میکنم

پسر گلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. من کلی نمیگم. اما کار کردن برای من خوبه. کمتر حوصله ام سر میره. یه درامد کوچیکی دارم. تنوع دار ...

متاهلی شما یا مجرد گلم

من اگه مجرد بودم ک خیلی راحت بودم دیگه مسئولیت نداشتم این همه  

به جاش تو پول در میاری تو اجتماعی دلت که میگیره وقت نداری بری زیر پتو گریه کنی میری بیرون با دو نفر میگی میخندی بلکم با راننده تاکسی سر ته پول کرایه دعوا کنی حرصت بخوابه

مدام تو چهارچوب خونه نیستی و منتظر که اخر هفته بشه با شوهرت بری ددر البته اگه خوابش نیاد و کل اخر هفترو نخوابه😄

لذت ببر از زندگیت عزیزم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من کارمندم  کار بیرون رو دوست دارم  ولی خانم های خانه دار هم کم کار ندارن  درصد کم ...

آره ولی خب ماهم کارهای خانمای خونه دار رو.باید انجام بدیم هم کارهای خانمای شاغل

دوتا کار داریم  

من شاغلم اما روزاي تعطيل که تو خونم کارم خيلي بيشتره و البته انتظار شوهرمم بيشتره.دايم ميگه خب از صبح تو خونه بودي چيکار کردي.من کار کردن بيرون رو خيلي بيشتر دوست دارم.يه حسن خيلي بزرگش اينه که زني که دستش تو جيب خودشه دغدغه خيلي مسايل رو نداره

به جاش تو پول در میاری تو اجتماعی دلت که میگیره وقت نداری بری زیر پتو گریه کنی میری بیرون با دو نفر ...

کاملاااا موافقم

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

من از همین تریبون اعلام میکنم سالهای آخر هستم و سنم به بازنشتگی نرسیده اگر رسیده بود الان نه ولی پسرم میخواست بره مدرسه کارو تموم میکردم مینشستم خونه راحت و آسوده بی دردسر الان دارم عزا میگیرم طفلی بچم بعد مدرسه باید بره مهد طفلکی دلم میسوزه

پسر گلم 
مخالفم اونایی ک تو اجنماع نیستن فکراشون رشد نمیکنه و مث پیرزنا میشن زودی شاغلا اپدیت هستن

اصلااااا

این بستگی ب آدمش داره

مامان من خانه داره.هیچ تلاشی هم برای آموزش علوم روز نداره.

منم خانه دارم ولی کاااملا به روز.حداقل روزی یک ساعت مطالعه دارم.از علوم جدید تحقیق میکنم.حتی گاهی تحقیقاتم رو مینویسم.

دوستان شاغلی هم دیدم که انگار درعهد عتیق زندگی میکنن.با افکار قدیمی و البته واهی

نه این قضاوت درستی نیست😶

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
اگر کار نیمه وقت باشه مثل دبیری عالیه اما کار تمام وقت واقعا سخته به نظرم کار کردن خیلی استقلال مید ...

من خودم دبیرم نصف سالم تعطیلم.ولی از الان برای مهر عزا گرفتم با اینکه چند روز برم میرم توی مرخصی زایمان انشالله

همش فکر سال بعدشم ک بچه دارم وچحوری.برم سرکار

نه کاش فقط خوابتون بیشتر بود راحت غدا میپزی کارای خونتو میکنی ب خودت میرسی بالای سر بچه هاتی   ...

من شاغلم ولی از طرفی هم خونم کارگر دارم هم همسرم خیلی کمکمه و هم کارم خوبه و کلی هم پس انداز دارم و هر جور بخوام ریخت و پاش میکنم چون ماهیانه ای که همسرمم میده سرجاشه هم اینکه بیمه ش خوشحالم میکنه و... به خاطر همین راضیم 

اگه یه روز به چشم اذیت شدن و نارضایتی ببینم بدون معطلی استعفا میدم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

بچه ک ندارم..درس میخونم و خیلی روزا صب میرم تا غروب و کارامو صب زود انجام میدم ..

من دوس دارم زندگیه شاغلیو از منم میشنوی یه درصدم ب ول کردن کارت فکر نکن چون کار نیس😔

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
آره ولی خب ماهم کارهای خانمای خونه دار رو.باید انجام بدیم هم کارهای خانمای شاغل دوتا کار داریم &nbs ...

منم خودم روزای جمعه کارم بیشتره 

از طرفی انتظار ها از کارمندا کمتره 

مثلا خاک رو وسایل باشه خانم خانه دار شاید هر روز پاک کنه 

ولی کارمند سه چهار روز یبار

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍