بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به جاش تو پول در میاری تو اجتماعی دلت که میگیره وقت نداری بری زیر پتو گریه کنی میری بیرون با دو نفر میگی میخندی بلکم با راننده تاکسی سر ته پول کرایه دعوا کنی حرصت بخوابه
مدام تو چهارچوب خونه نیستی و منتظر که اخر هفته بشه با شوهرت بری ددر البته اگه خوابش نیاد و کل اخر هفترو نخوابه😄
لذت ببر از زندگیت عزیزم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
من شاغلم اما روزاي تعطيل که تو خونم کارم خيلي بيشتره و البته انتظار شوهرمم بيشتره.دايم ميگه خب از صبح تو خونه بودي چيکار کردي.من کار کردن بيرون رو خيلي بيشتر دوست دارم.يه حسن خيلي بزرگش اينه که زني که دستش تو جيب خودشه دغدغه خيلي مسايل رو نداره
من از همین تریبون اعلام میکنم سالهای آخر هستم و سنم به بازنشتگی نرسیده اگر رسیده بود الان نه ولی پسرم میخواست بره مدرسه کارو تموم میکردم مینشستم خونه راحت و آسوده بی دردسر الان دارم عزا میگیرم طفلی بچم بعد مدرسه باید بره مهد طفلکی دلم میسوزه
نه کاش فقط خوابتون بیشتر بود راحت غدا میپزی کارای خونتو میکنی ب خودت میرسی بالای سر بچه هاتی ...
من شاغلم ولی از طرفی هم خونم کارگر دارم هم همسرم خیلی کمکمه و هم کارم خوبه و کلی هم پس انداز دارم و هر جور بخوام ریخت و پاش میکنم چون ماهیانه ای که همسرمم میده سرجاشه هم اینکه بیمه ش خوشحالم میکنه و... به خاطر همین راضیم
اگه یه روز به چشم اذیت شدن و نارضایتی ببینم بدون معطلی استعفا میدم
امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....