2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین.. 😞

60 بازدید | 8 پست

بچم 6 ماهشه 7کیلوئه واسه وزنگیریش چیکار کنم؟، رفلاکس پنهان داره خیلی شیر کم میخوره، ببلاک ای آر میدم مثلا دو ساعت و نیم سه ساعت یکبار 90 تا میخوره بقیه شیرخشکا چون رقیقن همرو بالا میاره ولی اینو بالا نمیاره درعوض پی پی می کنه حجمش خییلی زیاده، 

فرنی دکتر گفت نده آرد برنج بدترش میکنه، سرلاک دوس نداره، هرکی میبینه میگه چرا بچت بزرگ نمیشه😩

تازگیا سوپ میدم سه چهارتا قاشق کوچولو روزی یکبار، بیشترش کنم با دو سه وعده براش خوب نیس؟ یا معدش اذیت میشه؟درضمن وزن تولدش3170 بود

دکترت میگه وزن نرمال؟به بقیه چیکار داری

پسر دایی من ۸ماهشه ۱۰کیلوعه همه میگن وای چقدر ریزه چرا اینجوریه ولی دکتر گفته نرماله

سوپ و فرنی اصلا نمیخوره الان تازگی یکم سیب و‌موز گفته بهش بده با شیر خشکش همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت میگه وزن نرمال؟به بقیه چیکار داریپسر دایی من ۸ماهشه ۱۰کیلوعه همه میگن وای چقدر ریزه چرا اینجور ...

دکتر گفت وزنش پایینه ولی قد و دور سر و...نرماله، بهداشت میبرم وزنش زیر خطه 

نه بابا کجاش خوبه خیلی ریزه، پسر بزرگم همسن این بود 10کیلو بود 😕البته موقع تولدم 4 کیلو بود

خب بچه ها برابر نمیشن که 

داداش منم موقع تولد ۴ و ۱۰۰ بود ماها وزنمون کمتر از اون بود 

پسر خودم ۳۲۰۰ بود

خب بچه ها برابر نمیشن که داداش منم موقع تولد ۴ و ۱۰۰ بود ماها وزنمون کمتر از اون بود پسر خودم ۳۲۰۰ ب ...

میدونی مشکل اینه خوب شیر نمیخوره

اوایل شیر خوب خورد دکتر بیشرف گفت چه خبره بچه رفلاکسش تشدید میشه گوشش افت شنوایی پیدا می کنه و ازین چرت و پرتا بعد که به حرف اون سعی کردیم کم کنیم هم رفلاکسش بدتر شد هم شیر خوب نخورد