🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد
شخصیت خودت میریزه وسط سایت... وگرنه دست تو شود پاره بر من چه اثر دارد؟
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
خب چرا این همه عجله میکنین؟ شما خروج بزنین ما میاییم لغو میکنیم دو دقیقه بعد از تگ امون ندادین سیاسی زدین حالا هم اینطوری میگین؟ الان لغو بشین هم میتونین وارد کاربریتون بشید فقط نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین
تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم