2777
2789

حداقل الان ۴ تا بچه که هر کدوم با مشکلاتشون دست وپنجه نرم میکنن وجود نداشت که با این اوصاع خودشون غصه زندگی پدر ومادرشونم بخورن۰اخه چرا بعصی از پدر ومادر ها انقدر ساده ان چرا هیچی بلد نبودن ونیستن دارم زیر فشار زندگی نابود میشم اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا زندگی همین سرشار سختی قرار نیس برای این سختی ها بیخیال زندگی شد

درسته امامن واقعا الان احتیاج دلرم به یه بزرگخر که یکم تو بعلش اروم بگیرم نه اینکه بدترین شرایط رو تحمل کنم دم نزنم تازه برم اونارم که الان نزدیک ۸۰ سابشونه بخاطر قهر های همیشگیشون آروم کنم 

چون میگن خدا روزی رسونه

بحث مالی نیست اتفاقا وصعشون خوبه اصلا بچه تربیت کردن بلد نبودن فقط به پسرا پول دادن دود کنه دخترا رو توسری خور باور اوردن فقط دخترا رو شوهر دادن دیگه اصلا حمایتی چیزی پشتوانه ای نبودن ملی نمیگماااا بخدا اما حداقل یه خونه امن که دلت که گرفت بتونی دو دقیقه بری بشینی اروم بشی هم برات نداشتن هر روز خودشون بخاطر مشکلات قهرن باهام اصلاا واسه حلش کاری نمیکن

همه همینن 

مث خونواده من 

عصبانی بودنت از خونواده ت قابل درکه و حق داری.... 

تو برای خودت چکار کردی؟ 

بعد مستقل شدنت چکار کردی؟ 

از خدمات روانشناسی و روانپزشکی و اموزشی استفاده کردی؟؟؟ برای یادگرفتن مهارت ها چقدر تلاش کردی؟؟ 

(من از مشکلات مالی و زندگی شما خبر ندارم، دردت برای همه قابل درکه و محترم، ولی از یه جای به بعد خودت باید پاشی، اونا نمیتونی عوض کنی ولی خودتو میتونی بکشی بالا) 

موفق باشی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
درسته امامن واقعا الان احتیاج دلرم به یه بزرگخر که یکم تو بعلش اروم بگیرم نه اینکه بدترین شرایط رو ت ...

قهر کردن ولشون کن به حال خودشون 

تا کی میخوای مادر، والدینت باشی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
همه همینن مث خونواده من عصبانی بودنت از خونواده ت قابل درکه و حق داری.... تو برای خودت چکار کردی؟ بع ...

ممنون که وقت گداشتین ما بارها خاستم بلند بشم اما بخاطر مادرم نتوستم هیچ کاری از دستم بر نمیاد راش بکنم بخاطر همین خانواده انقدر ضعیف بار اومدم نه واقعا کاری ازم بر نمیاد