2777
2789
عنوان

با مامانم چیکار کنم؟

250 بازدید | 27 پست

بچه ها من مصاحبه دعوت نشدم و حالا از وقتی ب خانوادم گفتم مامانم داره بهم سرکوفت میزنه ک گند زدی من گفتم باید کنکور زبان بدی اون در میومدی حالا حتی اگه تیر دربیای هیچ رشته ای درست حسابی نداره ک بتونی بری سرکار و... 

واقعا راست میگه؟دانشگاه ها ی عالی هیچ رشته ای نداره ک بشه بعد تموم شدن درسم برم سرکار؟ رشتم انسانیه 

میگه تاریخ و .... هم ک در اومدی شاید آزمون استخدامی نخوانت تربیت بدنی هم بازار کار نداره وکالتم هم نمیتونی بری سرکار پارتی میخواد

من چیکار کنم؟یعنی تمرکزم رو بزارم سال دیگه؟ 

کورالین داره میمیره 🎀..#مرد - ستیز🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق دوس نداری؟

دوستش دارم ولی خب میگه تا پارتی نداشته باشی نمیری سرکار دایمم حقوق خونده ولی خب الان بیکاره

بمنم همین حرفا زدن 4 سالم گذشت😂 بخدا همه رشته ها میگن پارتی میخاد فلان میخاد فقط طرز تفکرشونه واقعیت نداره 

اگه علمشو داشته باشی و زرنگ باشی از ساده ترین ها هم پول و کار در میاد 

بگم دوباره باید خودمو آماده کنم واسه داد بیداد واسه گرفتن گوشی

هعی چی بگم گوشی منو قبل مدرسه گرفتن پسم نمیدن مجبورم با گوشی خواهرام بیام فضا مجازی اینم گفتم دیگه کلا نمیدن