2777
2789

دوستان اگه کسی ی شغل اینترنتی ی ایده شغل سراغ داره بهم بگه دیگه لباسی هم ندارم بپوشم بخدا قسم

ایده خیلی زیاد و در دسترس هست منتها شما باید مناسب خودت رو پیدا کنید یا برید براش مهارت کسب کنید

مثلا چی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مهارت ها و توانمندی هایی داری ؟ لپ تاپ داری ؟ تحصیلاتت چقدره ؟ چه کاری رو بهتر از بقیه انجامش میدی؟ یه چیزی باید تو دستت داشته باشی که بشه باهاش پول درآورد ، یه مهارتی چیزی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فقط ی گوشی دارم،دیپلم دارم ،۲۵ سالمه همین

مهارت ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب شما چندمورد پیشنهاد بدید شاید تونستم

جنس عمده بیاری پیج بزنی بفروشی 

یه چیزی رو اینترنتی یا حضوری آموزش بدی

یه خدماتی مثل پرستاری از بچه یا مریض یا نظافت ارائه بدی 

یه چیزی خودت تولید کنی بفروشی 

پروژه های مربوط به فضای مجازی رو به صورت دور کاری انجام بدی 

یه سر بری اینستا و دیوار و باسلام و دیج   ی کالا میبینی همه مشاغل تو این حیطه هاست 

اما کسی نمیتونه بهت بگه برو بزن تو کار  فلان جنس یا فلان شغل چون شرایط و پتانسیل آدم ها با هم فرق داره 

هیچی ،علاقه به ارایشگری دارم نتونستم برم ،کارتو فضای مجازی باشه تمام توانم‌میزارم

توی یوتیوب و اینستاگرام آموزش ادیت با موبایل ببین چه اینشات چه نرم افزار های ادیت دیگه رو بلد باش ، تولید محتوا هم تخصصی یاد بگیر توی دیوار آگهی بزن که ادیت انجام میدی 

باید به فکر یه مهارت برای خودت باشی و یه چیزی یاد بگیری نمیشه که اینطوری هیچی کی بخاطر هیچی حاضره بهت پول بده ؟ 

حداقل میگفتی یه آشپزی بلدم میگفتی ورزشکارم میگفتی خیاطی بلدم آدم یه جای دلش میذاشت ، ۲۵ سالته بالاخره یه چیزایی هست که بهش علاقه داری باید براش وقت بذاری و مهارت پیدا کنی توشون دیگه 

الان هم دیر نیست یه مهارت انتخاب کن همون آرایشگری یا هر چیزی که توش علاقه و استعداد داری ده هزار ساعت براش آموزش ببین و تمرین کن اینطوری توش تبدیل میشی به متخصص 

و همین متخصص شدن توی یک امر حداقل پنج سال زمان می‌بره ولی دیگه میتونی برند خودتو خلق کنی 

توی یوتیوب و اینستاگرام آموزش ادیت با موبایل ببین چه اینشات چه نرم افزار های ادیت دیگه رو بلد باش ، ...

ادیت یاد بگیریم بنظرتون؟

من هیچی سر در نمیارم که اصلا ادیت چی هست

لپ تاپ دارم ولی خب این چیزا بلد نیستم

ادیت یاد بگیریم بنظرتون؟من هیچی سر در نمیارم که اصلا ادیت چی هستلپ تاپ دارم ولی خب این چیزا بلد نیست ...

لپ تاپ داری یه قلم نوری بخر یک و نیم ،  کلاس آنلاین تشکیل بده هر چی که بلدی رو خوب پول توشه ریاضی بلدی فیزیک بلدی خیاطی بلدی هر چی بلدی هر چی هر چی همون رو آموزش غیر حضوری بذار 

ادیت هم خیلی خوبه الان هر کسب و کاری که بخواد توی فضای اینترنت فعالیت کنه برای راه افتادن به این مهارت نیاز داره ادیت بلد باشی مهارت خوبیه به لپ تاپ نیاز نداری مگر اینکه دیگه بخوای تخصصی نرم افزار های حرفه ایشو یاد بگیری