2777
2789

امروز میخام خون ب پا کنم هر چه بادا باد زنیکه اشغال دوتا بچه داره هربار بهش گفتم پاتو از زندگیم بکش کنار بلاکم کرد امروز میرم خونه خاهر شوهرت اخ ی شوهری داره اگه بدونه اخ اخ

وای ما زنا همیشه از همجنس خودمون ضربه میخوردم 

تاسف باره

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی شوهرم داره؟ حتما به شوهرش بگو

اره ک داره اگه ب شوهرش بگم شوهر لاشخورمطلاقمو میده منم بخاطر دخترام مجبورم محبووورمک بمونم بسورم ولی اونم کنار خودم میسوزونم خارشوهرش مردیه برا خودش چند دوره شورا شهرمون بود هیلی متشخص و با اررو ان برعکس خانواده این دختره ک سه تا داداش و ی ابجی داره همه یا حدا شدن یا خیانت کردن یا زندوم گرفتن 

با ی مرد برو 

تنها نری، ممکنه بخان بات درگیر شن و یا باور نکنن 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
با ی مرد برو تنها نری، ممکنه بخان بات درگیر شن و یا باور نکنن

نه خارشوهر دختره رفیق فاب مامانمه امروز خاکسپاری یکی از اشناهاس ب مامانم گفتم بیاد اونجا دیدیمش بیاریمش خونه خودم باهاش صحبت کنم

شوهرت ک نمک ب حروم بی وجود کثافت نرخر بی اصل و نسب حرومزاده اس اون چ گوهی میخوره چی میگه ؟

همه حرفات برازنده ش بود.هیچ خودشو زده ب موش مردگی تازه داداش عنشم باهاش هم دسته