2777
2789

البته که دو طرفه باید باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا 

بنظرم اینایی که همسر خوب دارن چه مشکل دیگه ای میتونن داشته باشن؟؟؟ 

زندگی رو دوهیچ جلو هستن 

همسر خوب یعنی ارامش،، خوشبختی،،، بچه های خوب با تربیت،، خانواده نرمال و سلامت روان،،،، 

آره بشرطی که پدر بی شرف و مادر عفریته و ۴ خواهر خیر ندیده و زندگی تو یه خونه جونت رو به لب نرسونه😖  

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بچه ها همه جوره پشتش یعنی چی ؟میخوام ببینم این جور شوهرا چطورین

خیانت نمیکنه

دست به زن نداره 

حمایت گر

مهربان

مسلویت پذیر

پدر خوب

صبور آروم 

با گذشت

اهل خانه و خانواده

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس 

دقیقا بنظرم اینایی که همسر خوب دارن چه مشکل دیگه ای میتونن داشته باشن؟؟؟ زندگی رو دوهیچ جلو هستن همس ...

اگر مشکلات دیگه بذاره بله من واقعا از همسرم همه جوره راضی هستم ولی گاهی بعضی مشکلاتی که دست ما نیست روح و روانم رو بهم میزنه 

نههمسر من عالیه اما حسرت بچه به دلم هست

همسرت مهمتره‌.،به تجربه ای که دیدم میگم،اگه بچه دار بشی و یه شوهر بی خیال و بی مسئولیت توی بارداریت و مراحل بچه دار شدن داشته باشی …… نمی‌تونی فکر کنی چه سخته 

اگر مشکلات دیگه بذاره بله من واقعا از همسرم همه جوره راضی هستم ولی گاهی بعضی مشکلاتی که دست ما نیست ...

اره منم ،مثلا من هنوز درگیر مشکلات و غصه های مامانم هستم ک واقعا توی زندگیم اثر گذاشته