2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم که همچین شوهری دارم

541 بازدید | 30 پست

شما بودین چیکار میکردین دو تا بچه دارم هر بار میبینم با یکی چت میکنه دوس میشه تموم میشه چند ماه بعد بعدی اوایل به روش می آوردم الان دیگه جنگیدن هم فایده نداره دلم برا بچه هام میسوزه طلاق بگیرم اینا رو نمیتونم نگه دار باید سر کار برم خودم 😭بنظرتون به روش بیارم که فهمیدم با کسی دوس شده باز دیگه خنثی شدم از کاراش سپردمش بخدا اگه خدایی باشه 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایط جدایی نداری به روش نیار

این ب زبون راحته،منم تو همچین شرایطی هستم،آدم داغون میشه شوهر نجس منم ۸ساله با دختر عمه کثیفش تو رابطه هست،منم نه حمایت خانواده دارم یعنی پدر بی شرفم گفت خونه من نیا هر کار میخوای بکن ،منم نه پول دادم نه درآمد، دارم داغون میشم تمام بدنم از فشار عصبی درد میکنه چاره ای هم ندارم هرچقدرم ب خدا میگم ،خدایا زورتو بیشتره یه گوشه چشمی نشونش بده از هاری بیفته هیچیش نمیشه😭😭😭

دقیقا دارم این کارو می‌کنم آنقدر احمقه خرج اونام میکنه

صدر صد مفتی پس میان تو رابطه،از من ک فامیل هست،دیگه صدام هم به جایی نمیرسه تا میگم دوباره ب داداشات میگم میگه حرف ترا هیشکی دیگه قبول نمیکنه،ولی اون دختره لجن داره همه کاری میکنه، من بدبختم نه راه‌ پس دادم نه پیش کاش میمردم راحت میشدم

عزیزم می دونم،درکت می کنم که خیلی سخته 

ولی اگه طلاق بگیری سرنوشت  دوتا بچه هم تحت تاثیر این تصمیم شما قرار می گیره 

توکلت به خدا باشه ،به ائمه خیلی متوسل شو که کمکت کنن.

خیلی کار خوبی کردی که به روش نیاوردی 

حتی سعی کن به هر لحاظ بیشتر هم بهش توجه کنی تا انشاالله خودش از اشتباه خودش پشیمون شه