2777
2789
عنوان

شادابی و پر انرژی بودن

170 بازدید | 12 پست

سلام بچها خوبین

میگم چه روشی دارین که مثلا صبح ها پر انرژی هستین و شاداب و مثلا در طول روز خسته نمیشین

تغذیه روش خابیدن قرص دارو هرچی هرچی که میدونین بگین

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ک خیلی شاد باشم ولی ساعت هشت بسم الله میگم و میرم برا نهار ...بچه هام تا ظهر خوابم ولی خودم انرژیم خوبه بد نیس...فقط تو حیاط عصرا پیاده روی میکنم و می دووم.....یکی یکی زنگ میزنم خواهرامو بیدار می کنم ..و من زیارتنامه های صوتی زیاد گوش میدم انرژی میگیرم خداییش

زیادم فرقی نمیکنه اگه هر روز بخوری حداکثر سه روز یه بار اینا بخور که بدنت عادت نکنه بهش

اخه الان فصل امتحانامه مثلا لازم دارم ک پرانرژی باشم یا روزایی ک کلاس دارم خیلی زود خسته میشم و این اذیتم میکنه

نه ک خیلی شاد باشم ولی ساعت هشت بسم الله میگم و میرم برا نهار ...بچه هام تا ظهر خوابم ولی خودم انرژی ...

افرین چ خوب خوشبحالت

اخه الان فصل امتحانامه مثلا لازم دارم ک پرانرژی باشم یا روزایی ک کلاس دارم خیلی زود خسته میشم و این ...

به عنوان کسی که روزی ۲ یا ۳ بار قهوه میخورم میگم اینو 

هر چقدم بخورم شبا خواب بهم غلبه کنه بیهوش میشم 

بدنم تازگیا قهوه مهوه سرش نمیشه دیگه

به عنوان کسی که روزی ۲ یا ۳ بار قهوه میخورم میگم اینو هر چقدم بخورم شبا خواب بهم غلبه کنه بیهوش میشم ...

عاو فکر کنم شما زیاده روی کردین دیگه شاید همبنم کم اثرش کرده

مجبور بودم میگم دیگه زیاد خوردن بدنتو عادت میده

من هنوز به قول نامزدم بدنم خیلی بکره وقتی یه شات کوچبک میخورم به شدت روم اثر داره😂