2789

من ژنتیکی موهام خیلی لخته انقد ک اصلا شینیون واینمیسته خوب ، و پوستمم خوبه ، با این ک جوش اینا میزنم و بخاطر کک و مکم خیلی کرمپودر میزدم ک دیده نشه اما خیلی خوب مونده ، حتی با کرم پودر خوابیدم ،اما بهترین پوست و مو هم بدرفتاری شه باهاش خراب میشه ،حالا اینکه اینجوری مونده بخاطر اینه من چ توی زمستون چ توی تابستون با اب سرد سرد حموم میکنم ، موهامو با اب سرد میشورم ، خیلی چنگ نمیزنم بهش ، موهامو خیس شونه نمیکنم ، سشوار و لوازم برقی مو اکیدا استفاده نمیکنم چون موهارو خشک میکنه ،صورتمو با اب سرد میشورم ، کلا اب سرد باعث میشه پوست و مو خوب بمونن ، من از ۱۴ سالگیم مامانم بهم یاد داد اینکارو کنم 

روغن ارگان هم استفاده میکنم بعد حموم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من آب سرد زیاد باشه سر درد میگیرم فقط آب ولرم

منم اوایل سر درد میگرفتم اما الان عادت کردم تو استخر یخم میتونم بمونم ،کی از خوبیای دیگه ی اب سرد اینه که سینه رو سفت نگه میداره 

زمستون چطوری با آب سرد حموم می‌کنی مریض نمیشی من آب سرد بشه نفسم بالا نمیاد تو زمستون

عادت کردم 

موهای من به شدت خشک و وز هست ،الان هم به خاطر ریزش شدید که داشتم تحت درمان هستم و دارو مصرف میکنم به ...

روغن ارگان که عالیه و ماسک مو