2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

287 بازدید | 49 پست

قبلم درد میکنه انقد گریه کردم اخه چرا نمیتونمم رابطه سمی رو تموم کنم اه خسته شدم فک کنید از ساعت 8صب تا10خبری ازش نیست پیام نمیده تازه 11داره شام میخوره یه پیام یده اونم چی انقد خسته ام که نگو بعد هم 12بدون شب بخیر میخابه هفته ای یه بار قبلا میدیدنش الان اونم وقت نداره کار داره میگم چ ا اینجوری میگ پول درنیارم؟

اخه چرا باید اینجوری میشد 

از این میسوزم رابطه داشتم چقدر تلخه مث زهر مار

دلم برای مامان بابام میسوزه نمیدونن چمه پا به پای من غصه میخورن💔😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه داشتن که آخر زندگی نیست عزیزم ،،، ازش دل بکن پروانه شو از پیله رها شو بشین درستو بخون مهاجرت کن با رفیقات برو بیرون خوش بگذرون می‌دونم سخته می دونم چی میگی اما پسری بخوادت با تمام عیب و نقصی میخوادت ،، مجبور نیستی بخاطر رابطه یک عمر حسرت داشته باشی تو حق زندگی داری بیخیالش شو . آنقدر پیگیر نباش خودش پشیمون میشه

چند سالتونه؟چند ساله باهاشی؟قول ازدواج داده؟ وضعش چطوره پسر خوبیه؟

من20 اون21

2سال شد باهاشم

اره قول ازدواج داده مثل خر موندم به پاش

پسره بری نیست از نظره خودم کم اذیتم نکرده

وضعش خوب نیست زیاد

من20 اون212سال شد باهاشماره قول ازدواج داده مثل خر موندم به پاشپسره بری نیست از نظره خودم کم اذیتم ن ...

میدونی مشکل کجاست؟ از اول نباید وارد این رابطه میشدی 

حالا که شدی فقط یه نفر کمک میکنه اونم رواشناس 

خودت رو نابود نکن و حتما کمک بگیر 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خیلی سخته بعدشم سخته ولی غصه خوردن تو تنهایی بهتر از این نیست که یه نفر مدام بهت بی توجهی کنه؟

اره اما این حالمم خیلییی بده قبلم دردم دست چپم انقد درد میکنه که نگو 

هفته پیش دیدمش یهو تو خیابون بلند صحبت کردم خیلی بلند نبودا اما یهو  دستمو فشار داد از اونروز درد میکنه

رابطه داشتن که آخر زندگی نیست عزیزم ،،، ازش دل بکن پروانه شو از پیله رها شو بشین درستو بخون مهاجرت ک ...

میدونی خیلی نمک به حرومه هییییچی براش کم نداشتم زیادیشم بودم حتی ازش سر تر بودم اما حیف