2777
2789
عنوان

آریانام.بدبخت شدم بیاید بچه‌ها😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 54 پست
اوا گفتم چی شده حالا. آدم با این چیزا بدبخت میشه آخه دختر خوب خوبه که میزان گرمشو هم داری خو به همو ...

وااای من بودم که سکته میکردم 😢😢

همین الانم دارم سکته میکنم آخه با کلی زحمت اون ۴ تارو خریدم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
وااای من بودم که سکته میکردم 😢😢 همین الانم دارم سکته میکنم آخه با کلی زحمت اون ۴ تارو خریدم&nb ...

من که از ترس دزد همه رو گذاشتم بانک.الان ۱ گرم طلا هم ندارم🙈🙈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چی قرار بود بسازه؟عکسشو داری؟

عکسش و از گوشیم پاک کردم 

تو تاپیک عکس طلا فکر کنم کاربر چشم رنگی عکس النگوشو گذاشت سفید شنی بود دورش زرد 

مث اون قراره بسازه 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من که از ترس دزد همه رو گذاشتم بانک.الان ۱ گرم طلا هم ندارم🙈🙈

بخدا خوب کاری کردی 

خداروشکر شوهرم چیزی نگفت تازه من کلی غر زدم که زنگ بزن به یارو بگو هرجور شده طلاهامو بده😥😥😥

فقط گفت همونا دستت بود دیگه چرا اینکارو کردی 😔😔

وااای من بودم که سکته میکردم 😢😢 همین الانم دارم سکته میکنم آخه با کلی زحمت اون ۴ تارو خریدم&nb ...

ببخشید استارتر واسه این کار قرار بود چقد اجرت بگیره؟میخوام اگه میصرفه طلاهامو بدم اب کنن بسازن

استارتر فعلا همون دو تا رو می گرفتین ،بعد می دادی رسید رو پاش امضا کنه ،مهر بزنه،که فقط مقداری از طلا ها رو تحویل گرفتین،.

رسید رو مهر و انگشت بزنه پیش خودت نگه دار،لااقل دستت به نصف مال رسیده باشه.

بعدا اون نیاد خدای نکرده بگه اصلا الان هیچی نمی تونم بدم.

وقتی طرف اومد اون موقع با هاش حساب کتاب کن.لااقل الان که به دوستش سپرده ،نقد رو بگیر،با رسید محکم.

البته انشالله که زود بیاد و همه طلای جدید رو تحویل بده

کار از محکم کاری عیب نمی کنه....

دخترم❤❤❤هلیااااااا
فعلا که زنده ایم....

انشالله ۱۲۰ سال زنده باشین و دو  برابرشو بخری عزیزم😍😍😍

ببخشید استارتر واسه این کار قرار بود چقد اجرت بگیره؟میخوام اگه میصرفه طلاهامو بدم اب کنن بسازن

عزیزم نمیدونم گفت واسه ۵ تا النگو احتمالا دستمزدش زیر ۱۰۰ تومن میشه

اگه طرف مطمئن باشه میصرفه 

استارتر فعلا همون دو تا رو می گرفتین ،بعد می دادی رسید رو پاش امضا کنه ،مهر بزنه،که فقط مقداری از طل ...

نمیدونم والا 

الان شوهرم بهش زنگ زد راست یا دروغ گفت به دوستم زنگ میزنم برو ۴ تاشو ازش بگیر 

خداکنه حرفش راست باشه😥😥😥

لااقل اون یه دونه دستش بمونه بهتره تا همش بمونه...

فقط خداکنه همونی باشه که سفارش دادم