2777
2789
عنوان

آریانام.بدبخت شدم بیاید بچه‌ها😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 54 پست

خیلی ساله طلاسازه نمیدونم واقعا چی شده 

آخه خاک تو سر من با این شانسم😭😭😭

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون دوتا رو میگرفتی فعلا.نگرفتی؟

نه دیگه شوهرم گفت من ‌۵ تا النگو میخواستم دوتا به چه دردم میخوره 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
یادمه میخواستی عوض کنی.آخ😔😔

گیسو😥😥😥😥

حالا چیکار کنم؟ من النگوهامو میخوام این هفته عروسی داریم 

گیسو😥😥😥😥 حالا چیکار کنم؟ من النگوهامو میخوام این هفته عروسی داریم 

فدات شم .😔فردا پس فردا رو صبر کن ببین پیداش میشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اوه اوه  چرا رسید نگرفتی  تومعامله حتی با آشنا باید محکم کاری کرد

هرچی گفتم رسید بده گفت لازم نیست فقط بدون چند گرمه موقع تحویل اونارم وزن کن یکی باشه

گیسو😥😥😥😥 حالا چیکار کنم؟ من النگوهامو میخوام این هفته عروسی داریم 

چنتابدل که شبیه طلاباسه بخربه هیچکیم نگویاازدوستت قرض بگیر

وصیت کردم وقتی من مردم کرم ضدآفتاب وعینک دودیموباهام خاک کنن!!!نیست همش نوربه قبرمبارکم میباره،منم که پوستم حسااااس😜
فدات شم .😔فردا پس فردا رو صبر کن ببین پیداش میشه

آخه جواب تلفنمون و نمیده

کاش لااقل رسید میگرفتم 

وااااای خدا چقدر من بدشانسم😔😔😔😔

اوا گفتم چی شده حالا. آدم با این چیزا بدبخت میشه آخه دختر خوب

خوبه که میزان گرمشو هم داری خو به همون میزان بهت خسارت میده دیگه اون بیچاره که زیر قولس نزده شما اینجوری میکنی😡

خوب جای ما نیستی قریب به چهل میلیون ازمون طلا دزدیدن😢

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
نه دیگه شوهرم گفت من ‌۵ تا النگو میخواستم دوتا به چه دردم میخوره 

بابا بگو همونارو فعلا بیاره 

یهو دیدی مردِ کلا زد زیرش گفت تو ب من طلا ندادی

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
چجوري لينك بدم

اسم تاپیکتوبه نی نی یاربگوخودش تعطیل میکنه

وصیت کردم وقتی من مردم کرم ضدآفتاب وعینک دودیموباهام خاک کنن!!!نیست همش نوربه قبرمبارکم میباره،منم که پوستم حسااااس😜