2777
2789

چیزی نبود تو گوشیش ب جز گیر گرفتاری و قسط و.... اون عکس هم واقعا تغیییر موهاشو گرفته بود توش 

خیلی پاک بود گوشیش فقط تلگرامش خیلی خلوته حس کردم شاید چت پاک میکنه نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواید با زور تو خونوادتون مشگل درست کنید ارامشتون بریزه بهم. برید زندگیتون رو بکنید.

اخه شوهرم قبلا با ی دختر خانمی دوست بوده دختر خانوم هم بعد ازدواج ما ول کنمون نبود و همسرم یکبار باهاش صحبت کرد و ب منم گفت ک صحبت کردم و دعوای شدیدی کردم  و بعدش حس میکنم مخفی کاری مبکنه

اخه شوهرم قبلا با ی دختر خانمی دوست بوده دختر خانوم هم بعد ازدواج ما ول کنمون نبود و همسرم یکبار باه ...

نه عزیزم بد به دلت راه نده بچسب به زندگیت جوری که شوهرت فکر کنه. اصلا بهش شک نداری و اعتماد کامل داری اون وقت دیگه اونم کاری نمیکنه. تلاش کن برا. خوب شدن روابطتون.    اونم اگه اونو میخواست قبل تو بود.  اون تورو انتخاب کرده.