2821
2789

خیلی دوست دارم در آینده با یه آقای مشهدی ازدواج‌کنم نمیدونم‌ چرا چند سالیه کراشم رو مشهدیاس😂

خودم شمالم..اتفاقن چند روز پیش یکی از اشناهامون ک مشهد زندگی میکنه رو دیدیم بعد گفت دخترتو مشهد شوهر بده گفت خیلی از اشناهامون دنبال دختر شمالی ان ولی مامانم میگه من ی دختر دارم راه دور نمیدمش🥲از طرفی هم من اصلااااااا دوست ندارم با همشهری یا آشنا ازدواج کنم😔

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

عزیزم همه جا آدم خوب هست ولی با همشهری خودت ازدواج کنی خیلییییی بهتره،برای فرهنگ و آدابتون میگم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

هم نظریم 😁

تو یه آدم مشهدی برازنده خودت و تو برازنده اون پیدا کن 

بقیه حله به امید خدا

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم همه جا آدم خوب هست ولی با همشهری خودت ازدواج کنی خیلییییی بهتره،برای فرهنگ و آدابتون میگم

اره کاملا درسته ولی بنظرم زندگی کردن تو مشهد از همه لحاظ خوبههه🥹

ن من واقعا از پسرای دور‌ و ورم خوشم نمیادددد🫠

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اره حتما این کارو بکن😱😱😱

باشه🫥

اره کاملا درسته ولی بنظرم زندگی کردن تو مشهد از همه لحاظ خوبههه🥹ن من واقعا از پسرای دور‌ و ورم خوشم ...

امیدوارم یه بخت خوب نصیبت بشه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
هم نظریم 😁تو یه آدم مشهدی برازنده خودت و تو برازنده اون پیدا کن بقیه حله به امید خدا

مشکل همینه دیگ چجورررررییییییی؟؟؟

ط اهل کجایی عزیزم؟

مشکل همینه دیگ چجورررررییییییی؟؟؟ط اهل کجایی عزیزم؟

خودم میگم شاید به حکمته شاید یه آدمیو بعدا بخوای که این معیارتو فراموش کنی بخاطرش 

بستگی داره کجای زندگی هستی ، محصلی ، بیکاری ، شاغلی ، شغلت چیه و اینا .. تا یه راهی پیدا کنی به واسطه ش بتونی با آدمای بیشتر ارتباط بگیری و درنهایت مشهدیا😁

وگرنه منتظر بودن کاری ازپیش نمیبره 

غیر مستقیم میتونم بگم همسایه مهاباد آذربایجان غربی😁

شماچی؟

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

خودم میگم شاید به حکمته شاید یه آدمیو بعدا بخوای که این معیارتو فراموش کنی بخاطرش بستگی داره کجای زن ...

من محصلم دارم میرم دوازدهم

اره درسته ولی خانوادم میگن راه دور نه🫠

من نیز شمالممم نزدیک ساری

من محصلم دارم میرم دوازدهماره درسته ولی خانوادم میگن راه دور نه🫠من نیز شمالممم نزدیک ساری

آها پس راه داری دیگه ولی احتمالا کلیه چون مسیر زندگیو نمیتونم برات بشکافم جز اینکه توکلت به خدا باشه و مطمئن باش بهش😁😁 

دانشگاه خوب قبول شو بقیه ش برمیگرده به جنمت تو زوج یابی 

لامصب این دانشگاه معمولا خودش هیچی نداره ولی به واسطه ش خیلی چیزا بدست میاد 

2825
2823
2791
2779
2792