2777
2789
من و شوهرم فامیل بودیم وازهم خودمون اومد ازدواج کردیم چون  دست و بالش خالی بود خیلی بدبختیا کشیدم حتی سه سال تویه خونه بامادرشوهراینام زندگی کردم الان تو خونه خودمونیم ولی شوهرم خیلی بی توجهه حتی محبت کردن بلد نیست بارها باهاش حرف زدم میگه باشه ولی انگار نه انگار .کلی قرض وبدهی داریم اعصابش خردشده واسه اولین بار چهارشب پیش محکم منو زد و رفت خوابید اصن به گریه هام اهمیت نداد ۴روزه باهاش سردم حتی یه معذرت خواهی نمیکنه سمتمم نمیاد خیلی مغروره نمی‌دونم چی کارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برات منم ی زمانی حال تورو داشتم کاش هیچ کسی با فامیل وصلت نکنه اشتباهههه‍ههههههه اشتباه!

باهاش حرف بزن عزیزم نریزی تو خودتااا 

اگ خودش مغروره حرف نمیزنه با مامان خودت در میون بزار 

سعی کن ریشه یابی کنی..

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!
اخه من بخاطرش ازتموم دل خوشیام گذشتم بخدا

انتخاب خودت بوده گلم ، از این به بعد هم اولویتت خودت باشه که بعد از کسی دلگیر نمونی و بدون آدمی موفقه که بدونه در نهایت تصمیم رو خودش گرفته و به جلو برو با شخم زدن گذشته از آینده عقب میمونی

بمیرم برات منم ی زمانی حال تورو داشتم کاش هیچ کسی با فامیل وصلت نکنه اشتباهههه‍ههههههه اشتباه!باهاش ...

می‌دونی اولا به خانوادم میگفتم واقعا پا به پام حرص میخوردن دلم نمی‌خواد اونارواذیت کنم ولی من حتی یه دوست صمیمی هم ندارم که باهاش حرف بزنم خالم خیلی خوبه ولی همش میگه عبندارع بروسمتش تاکی؟؟؟فقط کارم گریست بخدا یادم نمیاد کی رفتیم دوتایی بیرون!یادم نمیادباهاش نشسته باشم وحرف بزنم بخندم خیلی دختر شادی بودم خیلی پژمرده شدم حس میکنم نفس نمیتونم بکشم

کاش میدونستم بی تفاوت باشم

بی تفاوتی نیست گلم، انتخاب های خودت بوده و اتفاقا الان بی تفاوتی به قبول تصمیم های خودت و بی تفاوت شدی به زندگیت، باید بتونی به آینده نگاه کنی

می‌دونی اولا به خانوادم میگفتم واقعا پا به پام حرص میخوردن دلم نمی‌خواد اونارواذیت کنم ولی من حتی یه ...

نمیدونم حس میکنم توام مثل منی 

نمیخام تشویق کنم بری طلاق بگیری ..

ولی منم ۴سال اینجوری بلاتکلیف بودم هرروز و شبم گریه بود!

بخدا من ک نمیکشیدم دیگ بنظرم اینو جدی بگیر چرا میخای خودتو نابود کنی؟ به خاطر کی اصلا؟ به خدا این انصاف نیست 

زن باید خانومی کنه نه اینکه ذره ذره آب شه

واقعا متاسفم برای همچین مردایی! نمیدونم چ مرضی دارن ازدواج میکنند

عزیزم هر چ زودتر اقدام کن نمیدونم

برو مشاور با خودش حرف بزن بگو دلیل این کارات چیه

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!
بی تفاوتی نیست گلم، انتخاب های خودت بوده و اتفاقا الان بی تفاوتی به قبول تصمیم های خودت و بی تفاوت ش ...

آخه من شوهرم اصلا اینجوری نبود یااونموقع داشت نقش بازی میکرد 

الان فقط بفکر نیاز جنسیشه شاید من بذارم هرشب ولی نه توجه نه حرف عاشقانه هیچی

نمیدونم حس میکنم توام مثل منی نمیخام تشویق کنم بری طلاق بگیری ..ولی منم ۴سال اینجوری بلاتکلیف بودم ه ...

گاهی آنقدر از همه چی متنفر میشم که دلم میخواد همه چیمو ول کنم برم ولی دلم فقط واسه پسرم میسوزه هنوز۴سالش پرشده 

بخدا که زن از بی پولی و بی وسیله ای نمیمیره زن و فقط بی توجهی می‌کشه که من یه مرده ی متحرکم معمولا هربلایی سرم میاره بخاطر روحیه بچم سکوت میکنم ولی خدا شاهده رگای دست چپم داره می ترکه ازدرد