2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مغروروبی توجهه دارم دیوونه میشم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 23 پست
گاهی آنقدر از همه چی متنفر میشم که دلم میخواد همه چیمو ول کنم برم ولی دلم فقط واسه پسرم میسوزه هنوز۴ ...

من بمیرم برات میدونم چی میگذره بهت

بخاطر بچت میخای خودتو نابود‌کنی؟؟؟؟

تا کی آخه

بخدا میدونم چی میگی ببین هیچ وقت اینچیزا درست شدنی نیست خلاص کن خودتو بخدا که صلاح همینه 

نمیشه تا آخر عمرت مرده متحرک باشی ک

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چرا انقد به خاطر بشه وا میدید که اینجوری رفتار کنن باهاتون، بچه مهمه از جون آدم مهمتره ولی خودتون رو دیگه خار نکنید، عکس العمل نشون بده جوری که میدونی خلع سلاح میشه ، خیلی از مردا یه صفت کثیف دارن اینکه بذاری اذیت کنن اینکارو میکنن 

اون موقع یعنی قبل عقد؟

آره دقیقا ما دوسال دوست بودیم خیلی خوب بود بعد۱سال نامزد بودیم نصفه نیمه بود ازدواج ک کردم کلا ۷۰درصد بی توجه ۳۰درصدخوب اونم هی میگفتم چرا واعتراض میکردم می‌گفت با خانوادم تویه خونه آیم روم نمیشه وبریم خونه خودمون اوکی میشم حتی گاهی گریه میکرد میگف بخدا دوستت دارم ولی باز همون رفتارای همیشگی که من ناخواسته باردار شدم و بچم ۱سالش شد اومدیم دوتایی زندگی کردیم و افتضاح ترازقبل حتی حوصله پسرمونم نداره

من بمیرم برات میدونم چی میگذره بهتبخاطر بچت میخای خودتو نابود‌کنی؟؟؟؟تا کی آخهبخدا میدونم چی میگی بب ...

ای کاش میدونستم .من خونه بابام چیزی کم نداشتم اومدم بااین جوونی کنم .خدایی شوهرم نه رفیق بازه نه خسیس نه هیز نه اهل دودودم ولی عشق و محبت وبایدازش گدایی کنم خودم دگ حالم بهم میخوره

ای کاش میدونستم .من خونه بابام چیزی کم نداشتم اومدم بااین جوونی کنم .خدایی شوهرم نه رفیق بازه نه خسی ...

اره منم میدونم چی میگی 

نمیدونم مشکلشون چیه 

عقده دارن اینا 

دنیایی فیک پر از دروغ های رمانتیک!!
اگه بعد عقد عوض شده که بله بازیگره ولی اگه به مرور که شاید افسرده اس یا تربیتش اینجوریه، یه فکر اساس ...

پدر شوهرم ومادرشوهرم که ازدواج میکنم باهم عمه شوهرم مجرد بوده پیش اینا زندگی می‌کنه وازپدرشوهرم بزرگترها وتاالانم ازدواج نکرده شوهرمن بدنیا میاد جلودست این عمه بزرگ میشه و زایمان که توروستا حرف حرف خودش و اینا حس میکنم بخاطر همین انقدغرورداره

نمی دونم چرا انقد به خاطر بشه وا میدید که اینجوری رفتار کنن باهاتون، بچه مهمه از جون آدم مهمتره ولی ...

بنظرت چکارکنم خدایی پول مشاوره رفتن وایناروندارم

ولی آنقدر سیرشدم از زندگی نه که بخوام جداشم جداشدن مرحله آخرباشه.دلم میخواد درستش کنم ولی نمیتونم جالبه درسال ۳ماه میره روستاشون کشاورزی تراکتور دارن ولی قرارشدبذاره کنار دوباره نزدیک کارشده من دارم سکته میکنم میترسم یشب بخوابم دگ بیدارنشم