2777
2789

بچه ها من کلا خیلی آدم اجتماعی و اهل دوست و ارتباط هستم و دایره ی دوستانم هم گسترده هست و با هر چند نفر یه اکیپ و گروه داریم ، مثلا دوستان دبیرستان، دانشگاه، باشگاه ، مامانای دوست‌های بچه هام تو مدرسه و مهد و کلاس های مختلف و خانوم های دوستان همسرم و ….

بعد من هربار با یه اکیپ میرم بیرون و کافه و گردش یا دعوت میکنم ،  مثلا تولد بچه ام اون اکیپی که بچه هاشون با بچه ام دوست هستن یا همسن هستن فقط دعوت میکنم چون امکان دعوت همه رو ندارم، بعد وقتی عکس میذارم اینستا اونایی که نبودن ناراحت و دلخور میشن و تیکه میندازن حتی خیلی هاشون قهر کردن و حتی مستقیم میگن که اره مثلا ما تولد بچه هامون دعوتت کردیم ولی تو نه، یا فلان جا رفتیم بهت گفتیم ولی تو با دیگرون میپری و وقتی کس دیگه ای نیست میای سراغ ما، چیکار باید بکنم چجوری باید بهشون بفهمونم که قرار نیست من همیشه و همه جا با همه ی دوستام باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با دوستایی که اینجورین کات کن و چنتا خوب داشته باش و با همونا بگرد و دعوت کن

خب نمیشه که فقط آدم با چند تا دوست محدود بگرده

مثلا تولد بچه ی ۴ ساله ام دوستان مهدکودکش با ماماناشون رو میگم

وقتی تولد خودم باشه بدون بچه به دوستای قدیمی ام میریم بیرون ، یا برای مسافرت با اونایی که شوهراشون هم با شوهرم اوکی هستن و رفت و آمد خانوادگی داریم 

نمیشه که ۴ تا دوست باشه همیشه و برای هر موقعیتی

خب چرا اینطوری هستی ! با یک اکیپ که رفیق واقعی باشن بمون

ببین اونا معمولا اینجوری ان که ۵ تا دوست دارن و همیشه با اونا هستن همه جا و منم جزو ۵ نفر همشون هستم 

ولی من کلی دوست دارم ۴۰ تا دوست دارم 

بنابر این من همیشه تو جمع اونا هستم ولی امکانش نیست که همه ی اون چهل نفر تو همه ی برنامه های من باشن که نمی‌دونم متوجه منظورم میشین یا نه

مثلا دوست مجرد من چرا باید تو تولد بچه ی دو ساله ی من باشه که پر از بچه ی مهد کودکی هست

یا خانوم همکار شوهرم چرا باید تو جمع دوستای دبیرستانی من بلشه؟

تنها راه حلت اینه که عکس نذاری انقدر . اینجوری دعوا هم پیش نمیاد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم